Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Και η μεγάλη στιγμή ήρθε!

Πανηγυρίστε Έλληνες, βγήκαμε στις αγορές!

ΤΩΡΑ δέσαμε!

Μετά από τις «τροχιές ανάπτυξης» και το πρωτογενές πλεόνασμα, το πρωτοφανές πλεόνασμα, η χώρα, με μια ξέφρενη, διαστημική πορεία, βγήκε στις αγορές για μπάμιες, φασολάκια, πατάτες και λοιπά οπωροκηπευτικά.

Η «κυβέρνηση» πανηγυρίζει, και εμείς, ξαραχνιάζουμε τις άδειες τσέπες μας γιατί σύντομα, θα ξεχειλίσουν από χρήμα.

Χρήμα ζεστό, φρέσκο, χρήμα των αγορών.

Δεν γνωρίζω αν στο Μαξίμου άνοιξαν σαμπάνιες για να γιορτάσουν το ΜΕΓΑ γεγονός, ξέρω πως απ’ έξω απ το Μαξίμου, το ΔΡΑΜΑ του κοσμάκη συνεχίζεται, και κάθε μέρα που περνά γίνεται όλο και πιο μεγάλο.

Η ανεργία κύριοι της κυβέρνησης, έτσι πληροφοριακά, βρίσκεται στα ύψη και δε λέει να κατέβει.

Αυτήν βάλατε σε πραγματική τροχιά ανάπτυξης, όπως και τη φτώχεια, όπως και την πείνα και την εξαθλίωση.

Βγήκαμε στις αγορές του τελικού ξεπουλήματος της χώρας, στις «αγορές» της αύξησης των χρεών εκείνων που ΕΣΕΙΣ δημιουργήσατε, μεγαλώνετε, και συντηρείτε.

Ζείτε στον πλανήτη σας, και όχι στην Ελλάδα.

Στον πλανήτη το δικό σας όλα μπορεί να είναι τέλεια, αλλά ΕΔΩ, στη γη, στη χώρα που λέγεται Ελλάδα, ΟΛΑ είναι εφιαλτικά για τον λαό.

Το ΜΟΝΟ που έχετε καταφέρει είναι αυτό.

Να φέρετε τον εφιάλτη της φτώχειας στη χώρα.

Να φέρετε τον εφιάλτη της ΔΙΑΛΥΣΗΣ της υγείας, της παιδείας, και άλλα πολλά δεινά.

Και έχετε το ΘΡΑΣΟΣ να μας κοροϊδεύετε με τροχιές ανάπτυξης, με εξόδους στις αγορές, με μεταρρυθμίσεις με λόγια μεγάλα και ΚΟΥΦΙΑ, όπως κούφιοι και επικίνδυνοι είστε ΟΛΟΙ εσείς που κάναμε το ΛΑΘΟΣ και σας ψηφίσαμε, καταδικάζοντας τους εαυτούς μας σε θάνατο μεταφορικά, και κυριολεκτικά.

Έχουν γίνει καθημερινότητα πλέον εικόνες εξαθλιωμένων ΕΛΛΗΝΩΝ που προσπαθούν να εξασφαλίσουν το φαί τους σκαλίζοντας κάδους σκουπιδιών, μαζεύοντας τα απομεινάρια των λαϊκών αγορών, έχουν γίνει καθημερινότητα εικόνες πεινασμένων ΕΛΛΗΝΩΝ που ψάχνουν για ένα πιάτο φαί σε νοσοκομεία η σε συσσίτια, που αναζητούν ένα χώρο να μείνουν γιατί από νοικοκυραίους τους καταντήσατε ζητιάνους.

ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΑΤΕ τη χώρα, και ζητάτε να πληρώσουμε ΕΜΕΙΣ τα χρέη που ΕΣΕΙΣ και η ανικανότητα σας δημιουργήσατε.

Το πιο επικερδές επάγγελμα στην χώρα, είναι αυτό του πολιτικού, μια κερδοφόρα «επιχείρηση» που την κληροδοτεί στα παιδια, τα εγγόνια, τους συμπέθερους του ο κάθε πολιτικός.

Και βλέπουμε στη βουλή, την «χαρά του αλσχάιμερ».

Αδέλφια, βγήκαμε στις αγορές.

Πανηγυρίστε, και πείτε στους συνανθρώπους μας σαν και αυτόν της φωτογραφίας, να σταματήσει να σκαλίζει στα σκουπίδια γιατί τώρα βγήκαμε στις αγορές, και τα ΞΕΝΑ αφεντικά μας θα φάνε με χρυσά κουτάλια.

Α ρε πατρίδα ΠΩΣ σε κατάντησαν……

Α ρε ΕΛΛΗΝΑ….

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ ΝΑ ΓΕΛΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ;

Βασίλης Τσούγκαρης

tsougarisgnomi@gmail.comolympia

Σχόλια