Πέμπτη, 14 Μαΐου 2015

Η φωτογραφία της κοπέλας με καρκίνο του δέρματος που σόκαρε το διαδίκτυο…Συνήθως αντιλαμβανόμαστε τις συνέπειες των πράξεών μας όταν είναι πια πολύ αργά και αυτό ακριβώς συνέβη και στην περίπτωση της Tawny Willoughby.

Η 27χρονη κοπέλα από την Αλαμπάμα των ΗΠΑ σόκαρε με τη φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook πριν από λίγες ημέρες, καθώς έδειχνε τις τρομακτικές αλλοιώσεις στο πρόσωπό της όταν λάμβανε θεραπεία για να αντιμετωπίσει τον καρκίνο του δέρματος.

Στην κεντρική φωτογραφία, στα αριστερά φαίνεται το πανέμορφο πρόσωπο της κοπέλας πριν εμφανίσει τον καρκίνο και δεξιά τη βλέπουμε γεμάτη σημάδια και πληγές. Όπως είναι φυσικό, το χαμόγελό της έχει αντικατασταθεί από μια έκφραση λύπης.

Συγκεκριμένα, η Tawny εμφάνισε για πρώτη φορά στα 21 της χρόνια βασικοκυτταρικό καρκίνωμα, την πιο συνηθισμένη μορφή καρκίνου του δέρματος. Η κοπέλα παραδέχεται ότι στην εφηβεία της ήταν «εθισμένη» στο τεχνητό μαύρισμα, καθώς έκανε σολάριουμ τέσσερις με πέντε φορές την εβδομάδα.

Θέλησε να εκθέσει δημόσια τη φωτογραφία της για να ενθαρρύνει και άλλους νέους να αποφύγουν καταστροφικές συμπεριφορές και συνήθειες. «Εάν κάποιος χρειάζεται κίνητρο για να αποφύγει το σολάριουμ και τον ήλιο ορίστε», έγραψε στο Facebook. «Πρέπει να χρησιμοποιείτε αντηλιακό. Μάθετε από τα λάθη των άλλων.»

0 σχόλια: