Σάββατο, 6 Ιουνίου 2015

«Εθνικό πένθος»: Ο Βενιζέλος εγκαταλείπει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ«Αποθέτω την εντολή που μου έδωσαν σε σας ως γνήσιους εκπροσώπους της κοινωνικής βάσης.
Σας καλώ να πάρετε με σεβασμό στα χέρια σας την εντολή αυτή και αν τιμήσετε ο καθένας προσωπικά» τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ στο σύντομο χαιρετισμό στους συνέδρους καθώς λόγω της συζήτησης το απόγευμα στη Βουλή, την βασική ομιλία θα την κάνει αύριο, Σάββατο στις 12:00.

«Θα μιλήσω αύριο για τους λόγους που με οδήγησαν να ζητήσω τη λήξη της θητείας μου ένα χρόνο νωρίτερα. Ίσως κάποιοι νομίζουν πως θα βρουν το πεδίο ελεύθερο για άλωση και αλλοίωση του μικρού ΠΑΣΟΚ. Θα με βρουν απέναντί τους, μακριά από τα βάρη που με κάνουν να μην λέω ορισμένα πράγματα» είπε ο απερχόμενος πρόεδρος του κόμματος. Είπε επίσης πως αν και δεν θα είναι πρόεδρος, θα είναι κοντά στο κόμμα ενώ αναφέρθηκε με σκληρά λόγια σε στελέχη που υπονόμευσαν και εγκατέλειψαν το ΠΑΣΟΚ.

«Το συνέδριο αυτό βρίσκει το ΠΑΣΟΚ μικρό εκλογικά και κοινοβουλευτικά. Εγκαταλελειμμένο από στελέχη, που διαμορφώθηκαν μέσα στο ΠΑΣΟΚ. Ανυψώθηκαν και τιμήθηκαν με υψηλά αξιώματα. Υπονομευμένο από προσωπικές συμπεριφορές» είπε με έμφαση και πρόσθεσε: «Εις πείσμα όλων το ΠΑΣΟΚ υπάρχει».
http://hellasforce.com/2015/06/05/%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%80%CE%AD%CE%BD%CE%B8%CE%BF%CF%82-%CE%BF-%CE%B2%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%B6%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%B5/

0 σχόλια: