Κυριακή, 14 Ιουνίου 2015

Πίνεις φραπουτσίνο από τα Starbucks πάρε κι ένα φτυάρι για την ζάχαρη


Όταν κάποιος παραγγέλνει στα Starbucks ενα Vendi φραπουτσίνο δεν είναι η καφεΐνη που τον κάνει να είναι εθισμένος… αλλά συμπεριφέρεται σαν τρελός και σαν υπνωτισμένος επειδή μόλις το πιει έχει πιει 30 κύβους ζάχαρης!!! αυτή είναι η ζάχαρη που έχει μέσα το νέο Starbucks Roll κανέλα Venti φραπουτσίνο .

Η εταιρεία Starbucks ανακοίνωσε πρόσφατα την άφιξη έξι νέων Fraps…

Ο ρόλος της κανέλας με γεύση φραπουτσίνο περιέχει 400% της συνιστώμενης ημερήσιας δοσης ζάχαρης, ενα όριο που θα έκανε κάθε διαιτολόγο να ανατριχιάσει .

Η αμερικανική κοινωνία έχει συνηθίσει στο να καταναλώνει περισσότερη ζάχαρη γι” αυτό μιλάμε για το έθνος των περισσότερο παχύσαρκον στον κοσμο!

Το σύστημα συμφέρει να μας έχει εξαρτώμενους και εθισμένους σε οποιαδήποτε ουσία γιατί με αυτό τον τρόπο μπορούμε να είμαστε και οι χρήσιμοι καταναλωτές του και όχι οι άχρηστοι eaters όπως αποκαλεί όλους όσους δεν το εξυπηρετούν!!

Όσοι λοιπόν ρουφάτε το φραπουτσίνο σας να θυμάστε ότι ίδια στιγμή κατεβάζετε και 30 κυβους ζάχαρης ,η ποσότητα αυτή είναι τόσο αρκετη ώστε οποιοδήποτε επιπεδο μεταβολισμου και αν έχεις να το κάνεις να φωνάξει βοήθεια!!!!


Δεν θα πάρει πολύ καιρό για κάποιον που πίνει κάθε μέρα ένα τέτοιο φραπουτσίνο να χρειαστεί να φτάσει στο γιατρό και να του διαγνώσει έναν διαβήτη τύπου δύο .

Δεν είναι τα μόνα προιόντα της συγκεκριμενηςς εταιρείας τα οποία είναι τίγκα στη ζάχαρη αλλά δεν έχω σκοπό αυτή τη στιγμή να θίξω την εταιρεία έχω σκοπό να χτυπήσω το καμπανάκι για απλά πράγματα που κάνουμε καθημερινά τα οποία όμως είναι δηλητήρια για την υγεία μας στο μέλλον στο άμεσο μέλλον!!

Για να δώσω κλείνοντας μια σύγκριση πίνοντας ένα τέτοιου είδους φραπουτσίνο είναι σαν να πίνεις 1 λιτρο κόκα-κόλα .

Η υπερβολική ζάχαρη δημιουργεί ένα όξινο περιβάλλον το οποίο αρέσει στον καρκίνο για να πάρει θέση στο σώμα μας .

Οι παγίδες οι διατροφικές γύρω μας είναι τεράστιες, θα μπορούσαμε να πούμε ότι θα έπρεπε οι εταιρείες να είναι ηθικές και να αναλύουν τα διατροφικά σκάνδαλα που δημιουργούν αυτό όμως θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να γίνει γι” αυτό εμείς πρεπει να έχουμε κρίση και συνείδηση του τι βάζουμε μέσα στο σώμα μας .

Κατοχικά νέα

http://katohika.gr/2015/06/pinis-frapoutsino-apo-ta-starbucks-pare-ki-ena-ftiari-gia-tin-zachari.html

0 σχόλια: