Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2015

Alexis Frulling: Η 20χρονη που κάνει τρίο σε …ροντέο (ΒΙΝΤΕΟ)


Η 20χρονη Alexis Frulling αναγκάστηκε να φύγει από τη πόλη της μετά το περιστατικό αλλά δήλωσε ότι “δεν μετανοιώνει”.

Τι οδήγησε μία 20χρονη από τον Καναδά να συνευρεθεί σεξουαλικά δημοσίως με δύο φίλους της στο ροντέο Calgary Stampede;

Μήπως η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, η νεανική απερισκεψία, η απουσία ηθικών φραγμών; Όποιοι και να ήταν οι λόγοι που οδήγησαν τους τρεις νεαρούς να εκτονωθούν σεξουαλικά, προέκυψε και ένα άλλο θέμα αφού το ανεξέλεγκτο πάθος τους καταγράφηκε από τρίτο πρόσωπο που στη συνέχεια ανήρτησε το βίντεο στο Διαδίκτυο.

Μέσα σε λίγες ώρες, λοιπόν, τα πλάνα που αποτυπώνουν την νεαρή να κάνει σεξ με τους δύο φίλους της έγιναν ανάρπαστα με τουλάχιστον 3,5 εκατ. θεατές.

Εντύπωση πάντως προκαλεί η αντίδραση της 20χρονης χορεύτριας, Alexis Frulling η οποία απάντησε σε όσους την «στόλισαν» με χαρακτηρισμούς, λέγοντας: «Δεν μετανιώνω».
Σε βίντεο που ανήρτησε δίνει απάντηση στους επικριτές της: «Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να “χτυπούν”, ενώ τα αγόρια δεν τα κατακρίνουν. Θέλαμε να μείνει μεταξύ μας».
Με θάρρος, λοιπόν, σκέφτηκε: «Αυτό είναι χαζό. Δεν πρόκειται να αφήσω αυτούς τους ανθρώπους να συνεχίζουν να με βρίζουν. Και έτσι είπα πως “ναι είμαι εγώ”».
Βέβαια, στο μεταξύ οι γονείς της την κάλεσαν να φύγει από το σπίτι για λίγο χρονικό διάστημα, αλλά εκείνη δεν πτοήθηκε.
«Δε μπορώ να πω ότι είμαι υπερήφανη για όσα συνέβησαν, αλλά δεν έχω πραγματικά ντραπεί», πρόσθεσε η 20χρονη.
Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα η ταυτότητα της νεαρής αποκαλύφθηκε από ανθρώπους του περιβάλλοντός της που την αναγνώρισαν και εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον της στο Διαδίκτυο καθυβρίζοντάς την, σε αντίθεση με τους δύο άλλους συμμετέχοντες οι οποίοι πήραν τα εύσημα για την πράξη τους!
Η 20χρονη Αλέξις, όμως, δεν το έβαλε κάτω και με νεότερο βίντεό της που φέρει τον τίτλο «Sex Tip 101» δίνει με διάθεση ειρωνείας συμβουλές για καλό… στοματικό σεξ, κρατώντας ένα… αγούρι.

Την ίδια ώρα, αποκάλυψε ότι αναγκάστηκε να ταξιδέψει στην Αλμπέρτα καθώς στο Κάλγκαρι μετά το περιστατικό δυσκολεύεται να βρει δουλειά.
«Δε μπορώ να βρω δουλειά στο Κάλγκαρι με όλα αυτά που συμβαίνουν», δήλωσε και εξήγησε ότι βρήκε δουλειά σε strip clubs.
«Τι να έκανα; Πρέπει να δουλέψω. Κατά κάποιο τρόπο, ναι, έπρεπε να το κάνω αυτό. Τουλάχιστον κάτι κάνω. Ο κόσμος δεν έχει σεβασμό στις στριπτιζέζ. Ωστόσο, όλοι έχουν τη δική τους δουλειά», είπε η 20χρονη.
Μετά το περιστατικό αυτό προκύπτει ένα ακόμα ζήτημα, καθώς δεκάδες είναι οι γυναίκες που μαγνητοσκοπούνται κρυφά κατά τη διάρκεια σεξουαλικής επαφής και στη συνέχεια τα βίντεο στα οποία πρωταγωνιστούν εν αγνοία τους αναρτώνται στο Διαδίκτυο.


http://www.laimitomos.com/2015/07/alexis-frulling-%CE%B7-20%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CF%81%CE%AF%CE%BF-%CF%83%CE%B5-%CF%81%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%AD%CE%BF-%CE%B2%CE%B9/

0 σχόλια: