Τρεις γυναίκες το έστειλαν στο νοσοκομείο από αχαλίνωτο σεξΤο ερωτικό ραντεβού που τον έστειλε νοσοκομείο


Όταν ο άντρας έβαζε στο βανάκι την αγαπημένη του, δεν φανταζόταν την τροπή που θα έπαιρναν τα πράγματα τις επόμενες ώρες, αφού τελικά το έστειλε νοσοκομείο.

Μοναδικές στιγμές απόλαυσης έζησε ένας 30χρονος Πατρινός τις βραδινές ώρες της Δευτέρας ο οποίος είχε κανονίσει να συνευρεθεί ερωτικά με μια νεαρή στην περιοχή του γηπέδου της Θύελλας στο Πετρωτό. Η ερωτική φωλιά του ζευγαριού ήταν ένα βανάκι στο πίσω μέρος του οποίου είχε κάνει και την ανάλογη διαμόρφωση του χώρου για την περίσταση.

Το αντικείμενο το πόθου ήταν νεαρή η οποία είχε ανταποκριθεί πρόσφατα στον έρωτά του αλλά η συμφωνία ήταν πως θα ζούσαν τις στιγμές χωρίς δεσμεύσεις και από τις δύο πλευρές. Το βράδυ της Δευτέρας ωστόσο τα πράγματα ξέφυγαν, καθώς λίγη ώρα αφότου το ζευγάρι άρχισε τις ερωτικές του περιπτύξεις, άρχισαν οι επισκέψεις.

Πρόκειται για δύο ακόμα γυναίκες της ίδια ηλικίας με την σύντροφο του 30χρονου, οι οποίες αρχικά χωρίς να κάνουν καμία προσπάθεια να κρυφτούν απολάμβαναν το θέαμα και στη συνέχεια συμμετείχαν, μετά από πρόσκληση της νεαρής συντρόφου του.

Το πάρτι διήρκεσε πολλές ώρες, με τον άντρα όταν ολοκληρώθηκε η συνάντηση να ζητάει να οδηγήσει όποια από τις γυναίκες μπορούσε το αμάξι, γιατί εκείνος αδυνατούσε, ενώ σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα τους ζήτησε να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο καθώς δεν ένιωθε καλά.

Όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια , η εμφάνιση των άλλων δυο γυναικών, οι οποίες συμμετείχαν στο ερωτικό ραντεβού, μόνο τυχαία δεν ήταν και φυσικά μόνο περίπατο δεν έκαναν στην περιοχή, καθώς ήταν κολλητές με τη φίλη του άντρα.

http://www.parapolitika.gr/article-466

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια