Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2015

Η... εκδίκηση των απατημένων: ''Θύμα'' υποκλοπής δημοφιλές site γνωριμιών
 Ομάδα χάκερ υπέκλεψε προσωπικά στοιχεία από ιστότοπο γνωριμιών για παντρεμένους, έχοντας στην κατοχή τους τα πραγματικά τους ονόματα, γυμνές φωτογραφίες τους και στοιχεία οικονομικών συναλλαγών -τα οποία απειλούν να «βγάλουν στη φόρα», μαζί με πικάντικες λεπτομέρειες.

Η ομάδα απαιτεί το κλείσιμο όχι μόνο του site, του Ashley Madison, αλλά και ιστοσελίδας της ίδιας εταιρείας που απευθύνεται σε «ώριμους κυρίους» που προσφέρουν ανταλλάγματα για τη συντροφιά δεσποινίδων.

Την ευθύνη για το χτύπημα ανέλαβε η ομάδα χάκερ Impact Team («Ομάδα Επίδρασης») και το θύμα, το Ashley Madison, έχει πάνω από 37 εκατομμύρια χρήστες.

Για να αποδείξουν ότι βρίσκονταν πίσω από την επίθεση, οι χάκερ δημοσίευσαν τμήματα των στοιχείων που υποκλάπησαν και απείλησαν ότι εάν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους, θα δημοσιεύσουν τα στοιχεία των χρηστών και τις «κρυφές ερωτικές τους φαντασιώσεις».


Το Ashley Madison απευθύνεται σε παντρευμένους και έχει το εύγλωττο σλόγκαν «η ζωή είναι μικρή, βρες μια σχέση». Οι χάκερ ζητούν το κλείσιμό του όπως και του «αδελφού» site του ίδιου ομίλου (της Avid Life, έδρας Τορόντο) με την επωνυμία «Established Men» -ιστότοπος γνωριμιών που παρουσιάζεται ως «κόμβος που συνδέει όμορφες νεαρές με επιτυχημένους άνδρες».

Η Avid Life, επιβεβαιώνοντας την επίθεση, ανέφερε πως η ιστοσελίδα της είναι ξανά ασφαλής και «οι υπεύθυνοι θα εντοπιστούν και οδηγηθούν ενώπιον των ευθυνών τους».

πηγη - See more at: http://www.hellas-now.com/2015/07/site.html#sthash.Dh3IJjfb.dpuf

0 σχόλια: