Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015

Κίνα: Κυλιόμενη σκάλα «καταπίνει» μητέρα που όμως σώζει το γιό της σπρώχνοντάς τον μακριά (video)
ΠΡΟΣΟΧΗ! Σκληρές εικόνες!


Η 30χρονη Σιάνγκ Λιουτζουάν σκοτώθηκε σε εμπορικό κέντρο πολυκαταστήματος, όταν υποχώρησε κομμάτι της σκάλας και η γυναίκα πιάστηκε στα γρανάζια του μηχανισμού που κυριολεκτικά τη «μάσησαν» ζωντανή. Όμως το συγκλονιστικό της υπόθεσης δεν είναι αυτό. Η Σιάνγκ ήταν μαζί με το γιό της τον οποίο κατάφερε να σώσει, αφού λίγο πριν χαθεί μέσα στα γρανάζια της σκάλας κατόρθωσε να σπρώξει μακριά.
Το οπτικό υλικό από την κάμερα ασφαλείας, το οποίο αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο, δείχνει ένα από τα σκαλιά να υποχωρεί την ώρα που η γυναίκα φθάνει στην κορυφή της σκάλας. Τη στιγμή που η γυναίκα πέφτει σπρώχνει τον γιο της μπροστά και μία υπάλληλος καταστήματος τρέχει και τον αρπάζει.

Ωστόσο, οι σκάλες συνεχίζουν να κυλούν και αρκετά δευτερόλεπτα αργότερα η γυναίκα εξαφανίζεται καθώς την «καταπίνει» ο μηχανισμός της σκάλας παρότι μία υπάλληλος καταστήματος έχει προλάβει ήδη να της πιάσει το χέρι.

Οι πυροσβέστες χρειάστηκαν περισσότερες από τέσσερις ώρες για να αποσυναρμολογήσουν το μηχάνημα και να ανασύρουν την γυναίκα, η οποία φυσικά ήταν νεκρή.

Εργασίες συντήρησης μόλις είχαν πραγματοποιηθεί στις κυλιόμενες σκάλες του πολυκαταστήματος Anliang στην Σινγκτσού της κεντρικής επαρχίας Χουμπέι και οι συντηρητές είχαν ξεχάσει να βιδώσουν πίσω στη θέση του το προστατευτικό κάλυμμα, αναφέρει η εφημερίδα επικαλούμενη μη κατονομαζόμενη πηγή.

Το δυστύχημα κυριαρχεί σήμερα στο Sina Weibo (το αντίστοιχο Twitter της Κίνας) με περισσότερα από 6,6 εκατομμύρια χτυπήματα.

Τα περισσότερα σχόλια των χρηστών του εκφράζουν οργή κατά της διοίκησης του εμπορικού κέντρου, ενώ κάποια άλλα εκφράζουν συγκίνηση για την αυτοθυσία της μητέρας.Πηγή

0 σχόλια: