Τρίτη, 4 Αυγούστου 2015

Η Σλοβενία διαγράφει τα χρέη των πολιτών τηςΣχόλιο: Δηλαδή οι Σλοβένοι κάνουν ακριβώς ότι κάνει και ο ΣΥΡΙΖΑς του Tsipras στην Ελλάδα...
Εν τέλει εδώ στην Ελλάδα η αριστερά (όχι οι κομουνισταί) θα μας πάρει τα σπίτια για τα χρέη μας και θα τα ...δώσει στις τράπεζες. Ρε με τι απατεώνες μπλέξαμε...


Τη νομοθεσία θα εκμεταλλευτούν περισσότεροι από 70 δήμοι


Από σήμερα ξεκινάει στη Σλοβενία η κατάθεση αιτήσεων όσων πολιτών αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, σε εφαρμογή της σχετικής νομοθεσίας που ψήφισε το κοινοβούλιο της χώρας τον προηγούμενο μήνα.


Η κατάθεση πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, ενώ οι συμφωνίες για τη διαγραφή των χρεών θα πρέπει να έχουν... υπογραφεί μέχρι το τέλος Ιανουαρίου 2016.


Ο νόμος ψηφίστηκε από το κοινοβούλιο πριν από 15 ημέρες και δίνει την ευκαιρία στους πολίτες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τα χρέη τους, να αιτηθούν τη διαγραφή τους από τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες, αλλά και το φοροεισπρακτικό μηχανισμό του κράτους.


Η δυνατότητα διαγραφής του χρέους αφορά χρέη τα οποία συσσωρεύτηκαν πριν από το 2014. Τη νομοθεσία αυτή θα εκμεταλλευτούν περισσότεροι από 70 δήμοι, προκειμένου να απαλλαγούν από χρέη, τα οποία αδυνατούν να αποπληρώσουν.


ΠΗΓΗ: newsbeast
http://teleytaiaexodos.blogspot.gr/2015/08/blog-post_46.html 

0 σχόλια: