Σάββατο, 15 Αυγούστου 2015

ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΟΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...!! ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ!

Ενώ οι γερμανικές αρχές προσπαθούν να εξασφαλίσουν σε χιλιάδες μουσουλμάνους μετανάστες,
άσυλο, προκειμένου να τους οδηγήσουν στην κάλυψη θέσεων των γερμανικών επιχειρήσεων, η γερμανική ακροδεξιά έχει σημειώσει σημαντικά βήματα δημοτικότητας.

Η δημοσιογράφος Dor Glick σε ανταπόκρισή της από το Βερολίνο σημειώνει ότι η αυξημένη ροή των ατόμων που ζητούν άσυλο στη Γερμανία έχει προκαλέσει ισχυρές αντιδράσεις.
Προσθέτε, ακόμη, ότι έχει προκύψει μια θυελλώδη δημόσια συζήτηση γιατί η ισχυρότερη οικονομία στην Ευρώπη βλέπει ως ευεργετική την είσοδο των μεταναστών στη χώρα (φθηνά εργατικά χέρια).

Στους δρόμους των γερμανικών πόλεων καθημερινά εκδηλώνονται διαδηλώσεις διαμαρτυρίας των ακροδεξιών που βλέπουν ‘αλλοίωση’ της χώρας και τη ‘μουσουλμανοποίησή της’ και οι αρχές του επιβολής του νόμου φοβούνται ξενοφοβικές επιθέσεις και από τις δύο πλευρές.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών είχε δηλώσει ότι η γερμανική οικονομία χρειάζεται περί τους 500 χιλιάδες μετανάστες από Αφρική ή Μέση Ανατολή.

echedoros-a.gr

Το διαβάσαμε από το: ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΟΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...!! ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/08/blog-post_758.html#ixzz3isC0RwgI

0 σχόλια: