Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2015

Αποκλειστικό-Επιβεβαιώνεται: Λαφαζάνης και Κωνσνταντοπούλου, ΜΑΖΙ, στο νέο κόμμα του ΟΧΙ!
Είναι επιβεβαιωμένο, ότι πρώτον και όπως όλοι υποψιαζόμασταν ότι το μεγάλο μέρος των διαφωνούντνων του ΣΥΡΙΖΑ, και μετά την κίνηση Τσίπρα να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου, παίρνει την πρωτοβουλία για την πολιτική έκφραση του ΟΧΙ, του νέου αντιμνημονιακού κόμματος, στις ερχόμενες εκλογές, με την Αριστερή Πλατφόρμα να πρωταγωνιστεί για την δημιουργία του. Οι συζητήσεις, γίνονται τις τελευταίες μέρες, και όπως έχει ειπωθεί, το νέο κόμμα θα είναι ριζοσπαστικό, αντιμνημονιακό και πατριωτικό, και θα φτάνει από τον σημερινό χώρο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, θα σκίζει τον ΣΥΡΙΖΑ, και θα φτάνει στο κεντρώο κοινό.

Το δεύτερο που επιβεβαιώθηκε, είναι ότι Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, θα είναι μέρος της νέας μεγάλης αντιμνημονιακής προσπάθεια, με την ίδια, με την ακεραιότητα του χαρακτήρα της, να μην μπαίνει καν σε συζητήσεις για θέσεις και αξιώματα.
Αναμένονται πολλές προσχωρήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν ανήκουν στην Πλατφόρμα, όπως και οργανώσεων της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, και ανένταχτων αγωνιστών της αριστεράς και όχι μόνο!
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η βουλευτές της Αρ. Πλατφόρμας και άλλοι του ΣΥΡΙΖΑ, θα ανεξαρτητοποιηθούν και θα συστήσουν κοινοβουλευτική ομάδα, ώστε ως τρίτο κόμμα, να διακαιούνται τηλεοπτικό χρόνο και στις εκλογές, και σε αυτή τη περίπτωση, Χρυσή Αυγή, και Ποτάμι, δεν παίρνουν διερευνητικές εντολές, αφού τρίτο ισχυρότερο κόμμα στην βουλή, με ανεξαρτητοποίηση των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι αυτοί, και έτσι θα λάβουν αυτή την διερευνητική εντολή!

Πηγή

0 σχόλια: