Σάββατο, 29 Αυγούστου 2015

Το λένε φόρα παρτίδα: «Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε να διασαλευτεί η συμφωνία»… Άρα, πλήρωνε κατακαημένε Έλληνα
«Δεν πρέπει να χάσουμε ούτε μια μέρα» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών της υπηρεσιακής κυβέρνησης, κ. Τρύφων Αλεξιάδης.

«Έχουμε να εφαρμόσουμε πολύ σκληρά μέτρα» τόνισε ο ίδιος και συμπλήρωσε ότι «δεν είμαστε μια κυβέρνηση που θα κάνει διακοπές. Θα αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα». «Αυτό που έγινε με μεγάλο κόπο, η συμφωνία, δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε να διασαλευτεί. Αυτά που θα γίνουν θα έχουν επίπτωση ως προς τη χρηματοδότηση της χώρας. Θα παραμείνουν και θα επιταχυνθούν οι ρυθμοί υλοποίησης της συμφωνίας» πρόσθεσε ο κ. Αλεξιάδης. «Στα έσοδα θα είμαστε πολύ πιο μπροστά από το χρονοδιαγράμματα» εκτίμησε ο υπουργός.

Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΙ το πρωί του Σαββάτου ο κ. Αλεξιάδης διαβεβαίαωσε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, ενώ για τον ΕΝΦΙΑ είπε: «Μέχρι τελευταία στιγμή πιέζαμε για αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ. Ο νέος ΕΝΦΙΑ πρέπει να είναι πιο δίκαιος και αναλογικός. Είναι αναγκαίο να μπουν εισοδηματικά και κοινωνικά κριτήρια».

Παράλληλα προανήγγειλε παράταση στις φορολογικές δηλώσεις φυσικών προσώπων επικαλούμενος στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Taxisnet, ενώ αποκάλυψε ότι και του ίδιου τα φορολογικά στοιχεία έχουν παραβιαστεί. «Είχαν κλέψει κωδικούς. Η υπόθεση είναι στα δικαστήρια» ανέφερε.

http://hellasforce.com/2015/08/29/%CF%84%CE%BF-%CE%BB%CE%AD%CE%BD%CE%B5-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%AF%CE%B4%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF/

0 σχόλια: