Τρίτη, 18 Αυγούστου 2015

Συγκλονιστικό κοινωνικό πείραμα: Οι κίνδυνοι των social media μέσα από την «απαγωγή» τριών ανήλικων κοριτσιών.(Βίντεο)Δείτε ποιες ήταν οι αντιδράσεις από τους γονείς των ανηλίκων κοριτσιών !!!

Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε το πόσο εξαρτημένα είναι τα παιδιά από τα social media..και πόσο εύκολα μπορούν να παρασυρθούν από τον κάθε παιδόφιλο που παραμονεύει στο διαδίκτυο !!!Τους κινδύνους που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία των Social Media παρουσιάζει ο Coby Persin σε συνεργασία με τους Pranksters.com μέσα από ένα 7λεπτο βίντεο.
Φτιάχνοντας ένα ψεύτικο προφίλ στο οποίο έχουν τοποθετήσει τη φωτογραφία ενός νεαρού οι παραγωγοί της εκπομπής πλησιάζουν – κάνοντας αιτήματα φιλίας- σε τρία νεαρά κορίτσια ηλικίας 14, 13 και 12 ετών με σκοπό να τις ξεμυαλίσουν και να τις κάνουν να βγουν ραντεβού μαζί τους.
Οι νεαρές κοπέλες υποτίθεται ότι επικοινωνούσαν με τον 16χρονο Jason Biazzo ο οποίος πρόσφατα μετακόμισε στην γειτονία των τριών κοριτσιών. Μετά από τρεις ημέρες chat ήρθε η ώρα να συναντηθούν.
Δείτε ολόκληρο το βίντεο,για να δείτε και ποιες ήταν οι αντιδράσεις από τους γονείς των ανηλίκων κοριτσιών !!!

πηγή: huffingtonpost.gr

0 σχόλια: