Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015

Πήγαν στο Super Paradise και ήταν έτοιμες για όλα! Οι καυτές Ισπανίδες στο πιο sexy βίντεο του φετινού καλοκαιριού από τη Μύκονο!Φλογερά πάθη και ερωτικές σκηνές με φόντο την Μύκονο.
Ένα από τα πιο δημοφιλή, αυτή την στιγμή, ριάλιτι που παίζεται στο ισπανικό MTV επέλεξε την Μύκονο προκειμένου να γυριστούν εκεί τα επεισόδιά του. Στα γυρίσματα που πραγματοποιούνται στα καλύτερα σημεία του νησιού, εκτός από τους παίκτες, συμμετέχουν συνολικά 33 άτομα. Πρόκειται για ριάλιτι που δείχνει την ζωή μιας παρέας νεαρών αγοριών και κοριτσιών σε μια βίλα, και είναι γνωστό για τους φλογερούς έρωτες και τις ακατάλληλες ερωτικές σκηνές. Γυρίσματα έγιναν και στο Super Paradise, γεγονός πολύ λογικό, αφού είναι το πιο διάσημο beach bar της Μυκόνου, που συγκεντρώνει πλήθος νεολαίας. Το Mykonos Live Tv βρέθηκε εκεί και σας παρουσιάζει τα πανέμορφα όσο και προκλητικά κορίτσια που συμμετέχουν στο ριάλιτι και φαίνονται έτοιμα για όλα.

http://realbomb.gr/%CF%80%CE%AE%CE%B3%CE%B1%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF-super-paradise-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%AE%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%AD%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-%CE%BF/

0 σχόλια: