Σάββατο, 22 Αυγούστου 2015

Ροζ video της μάνας σε κόρη και σύζυγο !

Σε κόλαση είχε μετατρέψει τη ζωή μιας 45χρονης γυναίκας που εργάζονταν στην Πρέβεζα ένας 40χρονος από την Βόνιτσα, με τον οποίο η όμορφη γυναίκα είχε συνάψει σχέση αλλά στη συνέχεια διέκοψε.

Η διακοπή της σχέσης και η άρνηση της 45χρονης να επιστρέψει, ήταν η αφορμή για να λάβει χώρα μια υπόθεση εκβιασμού, παραβίασης προσωπικών δεδομένων, απειλών και συκοφαντικής δυσφήμισης.

Ο 40χρονος κατείχε υλικό με προσωπικές στιγμές που είχε πάρει εν αγνοία της, που περιελάμβανε βίντεο και φωτό.

Το υλικό αυτό το είχε στείλει μέσω κινητού με απειλές στην ίδια και στη συνέχεια στην κόρη της.

Η γυναίκα αντέδρασε με ψυχραιμία και ενημέρωσε τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.


Καθώς η ταυτότητα του δράστη ήταν γνωστή, η Εισαγγελία Λευκάδας όπου δικαστικά υπάγεται η Βόνιτσα, διενήργησε ενδελεχή ψηφιακή και διαδικαστική έρευνα των στοιχείων. Από την έρευνα ταυτοποιήθηκε ο 40χρονος ως αποστολέας των μηνυμάτων.

Έτσι, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πραγματοποίησαν στις 14-8-15 έρευνα στο σπίτι του παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, όπου βρήκαν και κατάσχεσαν εσωτερικό σκληρό δίσκο, φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και το κινητό του τηλέφωνο. Ταυτοποιήθηκε μέρος του υλικού που κατείχε ο 40χρονος και που είχε σταλεί με μηνύματα.

Τα κατασχεθέντα απεστάλησαν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις. Σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή, εξύβριση, δυσφήμιση, συκοφαντική δυσφήμιση και παραβάσεις που αφορούν προσωπικά δεδομένα μέσω κινητής τηλεφωνίας και διαδικτύου.

Το περιστατικό αυτό αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι η τεχνολογία επιβάλλει στις γυναίκες πλέον να είναι προσεκτικές στις σχέσεις που συνάπτουν με διάφορους ψυχανώμαλους, εκβιαστές ή αδίστακτους παλιανθρώπους που δεν σέβονται τίποτα.

πηγή: prevezaposto.gr και http://www.sdna.grhttp://thebee.gr/2015/08/roz-video-man/

0 σχόλια: