Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2015

Πρόταση-σοκ: Ομάδα Σούπερ Λιγκ αγοράζει η Bayer;Πρόταση - βόμβα από τον γερμανικό κολοσσό με 4 εκ. ευρώ τον χρόνο, για 4 χρόνια, προκειμένου να αλλάξει ονομασία ομάδα της Σούπερ Λιγκ

Η γνωστή φαρμακευτική εταιρεία Bayer, το όνομα της οποίας συνοδεύει την Λεβερκούζεν, φέρεται να κατέθεσε πρόταση στον Αστέρα Τρίπολης για την μετονομασία των Αρκάδων έναντι 4 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο!
Φυσικά η ονομασία του Αστέρα θα πρέπει τροποποιηθεί αν υπάρξει συμφωνία και μέχρι το 2020 θα λέγεται «Bayer Αστέρας» ή «Bayer Τρίπολης», ενώ το λογότυπο της εταιρείας θα βρίσκεται και στη φανέλα της ομάδας.

Ο Αστέρας πάντως έχει ανοίξει εδώ και καιρό δίαυλο με την Γερμανία, καθώς εγκαινιάστηκε πριν από ένα χρόνο η συνεργασία με την Hanseanches Fusball Kontor γερμανικών συμφερόντων, ένα fund που επενδύει στα κεφάλαια για την απόκτηση νεαρών ποδοσφαιριστών.

Η εφημερίδα «Παραπολιτικά» αναφέρει πως η φαρμακευτική εταιρεία-«Κολοσσός» Bayer θέλει να προσθέσει την επωνυμία της σε εκείνη του Αστέρα Τρίπολης!

Οι ιδιοκτήτες του Αστέρα σκέφτονται σοβαρά την πρόταση της εταιρείας με έδρα το Λεβερκούζεν, η οποία έχει γίνει συνώνυμο της γερμανικής ομάδας. Η πρόταση σύμφωνα με το δημοσίευμα φτάνει τα 4 εκατομμύρια το χρόνο και θα ισχύει για μία τετραετία, κάτι που σημαίνει 16 εκατομμύρια ευρώ για την ομάδα της Τρίπολης!


Έμμεση διάψευση από την πλευρά του Αστέρα

Με χιουμοριστική διάθεση αντιμετώπισαν στον Αστέρα την... πρόταση-βόμβα της φαρμακευτικής εταιρείας Bayer, περί μετονομομασίας του συλλόγου σε «Bayer Αστέρας» ή «Bayer Τρίπολης», έναντι 16 εκ. ευρώ για 4 χρόνια.

"Ξυπνήσαμε πρωί πρωί και θ' αρχίσουμε τις ασπιρίνες με αυτά που διαβάζουμε...", σχολίασε με νόημα στη προσωπική του σελίδα στο facebook, ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Γιάννη Ντάλλας από την Γενεύη, όπου βρίσκεται για το 4ο forum της UEFA, στο πλαίσιο των διοργανώσεων της.

Πρόκειται για μία έμμεση διάψευση από την πλευρά του Αστέρα. Λέγεται ότι ο άνθρωπος που διέρρευσε ένα θέμα, το οποίο αποτελεί στόχο του και όχι συμφωνία στα... σκαριά ή έστω φιλολογική συζήτηση, δεν έχει σχέση ούτε με τον Αστέρα, ούτε και με την Bayer.
ΠΗΓΗ

http://www.praktorasopap-georgiou.com/2015/09/bayer.html

0 σχόλια: