Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015

Νέα μεγάλη επιχείρηση μετά τη σύλληψη Πετρακάκου – Συναγερμός στην αντιτρομοκρατική για νέα γιάφκα στο Βόλο

Σε περιοχή του Βόλου, στη Ν. Ιωνία, διεξάγεται και δεύτερη επιχείρηση από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για τον εντοπισμό και άλλων μελών της συμμορίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στη γιάφκα στη συμβολή των οδών Καραμπατσάκη και Παπάφη έχουν επίσης βρεθεί όπλα.

Σημειώνεται ότι το πρωί στο διαμέρισμα της οδού Περραιβού βρέθηκαν όπλα και μεγάλες ποσότητες από φυσίγγια. Και η περιοχή αυτή παραμένει αποκλεισμένη.

Τρία άτομα συνελήφθησαν στο πλαίσιο της επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, στον Βόλο. Πρόκειται για τον τέταρτο της συμμορίας ληστών του Διστόμου Γιώργο Πετρακάκο, τη σύντροφό του και έναν ακόμα άνδρα, ο οποίος σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία δεν έχει απασχολήσει τις αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι η συμμορία εξαρθρώθηκε πριν από λίγο καιρό στην Αγχίαλο, όπου συνελήφθησαν δύο μέλη της, ενώ αυτοκτόνησε ο Σπύρος Γραβίλας.

Σημειώνεται ότι ο Γ. Πετρακάκος αναζητείτο στην ευρύτερη περιοχή μετά την προηγούμενη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στην Αγχίαλο, ενώ κατηγορείται και για συμμετοχή σε ένοπλες ληστείες, μαζί με τον Νίκο Μαζιώτη.

Ο Γ. Πετρακάκος και οι άλλοι δύο εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα στο κέντρο του Βόλου, όπου αυτήν την ώρα γίνεται έρευνα. Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας αναμένονται ανακοινώσεις από την αστυνομία.
http://hellasforce.com/2015/09/24/%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%AF%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%8D%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CF%88%CE%B7/

0 σχόλια: