Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΟΥΓΓΡΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ: «ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ»!


Ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν φαίνεται να χάνει κάθε μέτρο μετά την διεθνή κατακραυγή για τον τρόπο που χειρίζονται το μεταναστευτικό πρόβλημα.

Ο ακροδεξιός Όρμπαν έφτασε στο σημείο να υποστηρίζει ότι για όλο το πρόβλημα φταίει η Ελλάδα. «Η Ελλάδα δεν μπορεί να προστατέψει τα σύνορά της»
δήλωσε σε σημερινή συνέντευξή τύπου, προσθέτοντας την εξωφρενική ιδέα ότι «»Πρέπει να υπάρξει μια γρήγορη απόφαση για δημιουργία μιας νομικής βάσης και ανάπτυξη ευρωπαϊκών δυνάμεων στα σύνορα της Ελλάδας να εφαρμόσουν το ευρωπαϊκό δίκαιο αντί των ελληνικών αρχών».


Η πρωτοφανής και άκρως προσβλητική για την χώρα μας δήλωση του Ούγγρου πρωθυπουργού έγινε σε σημερινή συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο Όρμπαν, μετά την συνάντησή του με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μάνφρεντ Βέμπερ.


Στην ίδια συνέντευξη ο Όρμπαν έκανε ακόμα μία ακραία δήλωση, απειλώντας ότι θα συλλαμβάνονται όλοι οι μετανάστες που θα εισέρχονται παράνομα στην χώρα από την επόμενη εβδομάδα. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ψηφιστούν πολύ αυστηρότεροι νόμοι για την μετανάστευση δίνοντας μεγαλύτερη εξουσία στις αστυνομικές δυνάμεις έτσι ώστε να μπορούν να προβαίνουν σε συλλήψεις.
Μάλιστα ο ίδιος ο Όρμπαν παίρνει την πιο σκληρή στάση, δηλώνοντας ότι οι πρόσφυγες συμπεριφέρονται σαν «επαναστάτες» απέναντι στις δυνάμεις τάξης της χώρας του, γιατί αντιδρούν στον εγκλεισμό τους σε άθλια στρατόπεδα και επειδή θέλουν να ξεφύγουν από τον στενό κλοιό της χώρας στην οποία φοβούνται ότι θα εγκλωβιστούν χωρίς να καταφέρουν να φθάσουν στην Γερμανία.


ΠΗΓΗ

0 σχόλια: