Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2015

Διορίστηκε σε σχολείο ύποπτος παιδεραστής!!!
ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ…

Με οδηγίες του υπουργού Παιδείας, Κώστα Καδή, απομακρύνεται σήμερα από τα σχολεία ο 49χρονος καθηγητής, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών του.

Παρόλο που εκκρεμεί η ποινική δίωξή του, εντούτοις τοποθετήθηκε σε Λύκειο και σε Γυμνάσιο της Λάρνακας και με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, δηλαδή, από την περασμένη Τρίτη, μετέβαινε καθημερινά στα δύο σχολεία, προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις συναδέλφων του. Μάλιστα, παρακολούθησε και σεμινάριο της ειδικότητάς του.

Η διαθεσιμότητα του εν λόγω καθηγητή, διάρκειας έξι μηνών, έληξε περί τα τέλη Αυγούστου, με αποτέλεσμα η Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας (ΕΕΥ) να προχωρήσει, ως όφειλε, στην τοποθέτησή του σε σχολεία, αναμένοντας στο μεταξύ νέα επιστολή από το Υπουργείο Παιδείας για ανανέωση της διαθεσιμότητάς του. Άμεση ήταν η παρέμβαση του κ. Καδή, όταν θέσαμε χθες υπόψη του τις σχετικές καταγγελίες, ότι δηλαδή, επέστρεψε στα σχολεία ο συγκεκριμένος καθηγητής.

Με επιστολή του προς την ΕΕΥ χθες το απόγευμα, ο υπουργός Παιδείας ζήτησε όπως τεθεί εκ νέου σε διαθεσιμότητα ο εν λόγω καθηγητής μέχρι την ολοκλήρωση της εκδίκασης της ποινικής υπόθεσης, που εκκρεμεί εναντίον του. Η ΕΕΥ θα θέσει σήμερα σε διαθεσιμότητα τον καθηγητή. Ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
http://hellasforce.com/2015/09/08/%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CF%83%CE%B5-%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%80%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%81/

0 σχόλια: