Σοκ και Δέος: Το Νέο Θανατηφόρο ρωσικό τεθωρακισμένο!
Η τελευταία έκδοση του ρωσικού τεθωρακισμένου BMP-3 Dragun έγινε μεγάλη ατραξιόν στην πρόσφατη Arms Expo στο Νίζνι Ταγκίλ.

Μια ευρέως αναβαθμισμένη έκδοση του ΒΜΡ-3, το BMP-3M Dragun AFV διαθέτει μια κενή μονάδα μάχης με εμπροσθοβαρή κινητήρα. Η μονάδα μάχης, απομονωμένη από τον θάλαμο του πληρώματος και των στρατευμάτων, διαθέτει ένα τουφέκι 2A70 100 χιλιοστών, το οποίο μπορεί να πυροβολήσει συμβατικές οβίδες, ή κατευθυνόμενα βλήματα, ένα αυτόματο κανόνι 2A72 30 χιλιοστών διπλής τροφοδοσίας, το οποίο μπορεί να πυροβολήσει 300 γύρους ανά λεπτό και ένα αυτόματο 7,62 χιλιοστών που μπορεί να δεχθεί έως και 800 γύρους ανά λεπτό.

Ο σχεδιασμός εξασφαλίζει μέγιστη προστασία για το πλήρωμα και τους στρατιώτες από άμεσο χτύπημα από διατρητικά βλήματα. Σε μια άλλη καινοτομία, το τριμελές πλήρωμα έχει μετακινηθεί εμπρός, αμέσως πίσω από τον κινητήρα, ο καθένας με δικιά του καταπακτή διαφυγής. Το σύστημα ελέγχου πυρός εμπλέκει αποτελεσματικά στόχους εδάφους και του αέρος τόσο εν κινήσει, όσο και από στατικές θέσεις.Αποτελείται από μια κύρια «όραση» πολυβολητή SOZH-M, με ενσωματωμένο λέιζερ ανιχνευτή περιοχής και κανάλι καθοδήγησης πυραύλων, ένα σύστημα στόχευσης Vesna-K με κάμερα θερμικής απεικόνισης και αυτόματης παρακολούθησης στόχων, ένα σύστημα σταθεροποίησης εξοπλισμών, ένα βαλλιστικό υπολογιστή με αισθητήρες εισαγωγής δεδομένων και έναν προβολέα λέιζερ.

Το ΒΜΡ-3Μ κινείται από τετράχρονο πετρελαιοκινητήρα πολλαπλών καυσίμων, υγρόψυκτο turbo πετρελαιοκινητήρα με πάνω από 800 ίππους. Αυτό επιτρέπει στο 21 τόνων όχημα να κινείται με 70 χιλιόμετρα ανά ώρα σε μια εθνική οδό και μέχρι 10 χιλιόμετρα ανά ώρα στο νερό.
http://hellasforce.com/2015/09/18/%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%AD%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%B7%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BF-%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%84/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια