Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015

ΝΕΟ ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΝΟ - ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ! Ο θησαυρός στα σπλάχνα του ήταν θανάσιμη παγίδα για τους Ρώσους

Πολύ μελάνι έχει χυθεί για το «χρυσό τρένο» των Ναζί που έχει εντοπιστεί στην Πολωνία.


Ακούστηκαν πολλά ότι έχει χρυσό, έργα τέχνης, ακόμη και το Κεχριμπαρένιο Δωμάτιο των Ρώσων. Ωστόσο ο θησαυρός ίσως αποδειχθεί… άνθρακες, καθώς μια νέα θεωρία αναφέρει ότι είναι μάλλον μία επικίνδυνη παγίδα γεμάτη θανατηφόρα χημικά όπλα.

Πίσω από τη θεωρία αυτή είναι ένας πανεπιστημιακός στο Στρατιωτικό Πανεπιστήμιο της Βαρσοβίας, ο οποίος επιμένει ότι το φορτίο ίσως αποδειχτεί φονικό. Ο καθηγητής Στάνισλαβ Πόπιελ, είπε σε πολωνική εφημερίδα, ότι το πολύ επικίνδυνο αέριο Tabun ίσως βρίσκεται πάνω στο θαμμένο τρένο. To Tabun είναι το πιο τοξικό χημικό αέριο, το οποίο επιδρά στο νευρικό σύστημα, και μία ελάχιστη έκθεση σ” αυτό μπορεί να προκαλέσει το θάνατο.

Κατά την διάρκεια του Β” Παγκοσμίου Πολέμου, το Τabun παραγόταν στην Γερμανία, σε ένα εργοστάσιο στην πόλη Ντίχενφουρθ, η οποία τώρα ονομάζεται Μπρτζεγκ Ντόλνι και ανήκει στην Πολωνία. Κατά την διάρκεια του πολέμου, κατασκευάστηκαν πάνω από 12.500 τόνους πριν το εργοστάσιο κλείσει από τον Σοβιετικό Στρατό.

Ο καθηγητής επιμένει ότι είναι πολύ πιθανό μεγάλο μέρος του φορτίου του τρένου να είναι αυτό το χημικό όπλο. Και ότι χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή από τις αρχές, γιατί αν απελευθερωθεί από λάθος στον αέρα θα πρέπει να εκκενωθεί μία μεγάλη περιοχή και για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Προς το παρόν, η έρευνα συνεχίζεται με ειδικές μονάδες οι οποίες είναι εκπαιδευμένες στις νάρκες, καθώς είναι σχεδόν σίγουρο ότι το τρένο είναι παγιδευμένο. Το τρένο αποδεικνύεται χρυσός για τους κατοίκους της περιοχής που δέχονται μεγάλα κύματα τουριστών.

crashonline.gr

0 σχόλια: