Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2015

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΥΡΙΖΟΝΤΑΙ!! Το Ισλαμικό Κράτος καταδικάζει σε θάνατο όσους ξυρίζονται !!!(ΒΙΝΤΕΟ)

Το Ισλαμικό Κράτος υποχρεώνει τους άνδρες να αφήνουν γενειάδα. Μέχρι πρότινος, όποιος ξυριζόταν ή δεν άφηνε μούσι τιμωρούνταν με βουρδουλιές.

Τώρα το Ισλαμικό Κράτος αποφάσισε να σκληρύνει την ποινή και ανακοίνωσε ότι πλέον αυτή είναι «θάνατος» για όποιον τολμήσει και ξυριστεί.
Το Ισλαμικό Κράτος ξεκίνησε τους αποκεφαλισμούς για… τρίχες την προηγουμένη εβδομάδα στη Μοσούλη του βόρειου Ιράκ.


Όπως δήλωσε ο δημοσιογράφος Ραφάτ Ζαράρι, από το δίκτυο δημοσιογράφων της Νινευή (Νινευή είναι η επαρχία του βόρειου Ιράκ που έχει πρωτεύουσα τη Μοσούλη), το Ισλαμικό Κράτος απειλεί με φρικιαστικούς θανάτους όσους δεν μεγαλώνουν τα μούσια τους, ή τα ξυρίσουν.


Οι φανατικοί τζιχαντιστές αφήνουν μακριά μούσια που σε κάποιες περιπτώσεις φτάνουν μέχρι το στήθος τους.


Όσοι θεωρούν ότι αυτό το μέτρο, της απαγόρευσης του ξυρίσματος, είναι αυστηρά μουσουλμανικό και το θεωρούν (και δικαίως) πρωτόγονο, τους ενημερώνουμε ότι ο ίδιος ακριβώς θρησκευτικός κανόνας ισχύει και στην Ορθόδοξη Εκκλησία.


Δεν το πιστεύετε; Σύμφωνα με την Ερμηνεία του Κανόνα yΣΤ΄της ΣΤ΄ Οικουμενικής Συνόδου:


«Όσοι εις Χριστόν εβαπτίσθητε, Χριστόν ενεδύσασθε, λέγει ο μέγας Παύλος. Όθεν ο παρών Κανών προσθέτει, ότι οι τον Χριστόν ενδυσάμενοι, πρέπει και κατ΄ εκείνον να πλιτέυωνται, και να μεταχειρίζωνται πάσαν αγνείαν και καθαρότητα, και όχι να κοσμούσι το σώμα περιττώς τε και περιέργως. Δια τούτο αφορίζει εκείνους τους Χριστιανούς, οπού πλέκουσι τας τρίχας της κεφαλής των, κτενίζοντες αυτάς και ισιάζοντες, και
προβάλλοντες αυτάς ωσάν ένα δόλωμα εις τας αστηρίκτους και ευκολοκρημνίστους εις την αμαρτίαν ψυχάς, τόσν των ανδρών, όσων και των γυναικών, και με το επιτίμιον αυτό του αφορισμού παιδαγωγών τους τοιούτους, διδάσκει αυτούς να αφήσουν με κάθε κάθε απάτην και ματαιότητα, και καλλωπισμόν της ύλης και του φθαρτού τούτου σώματος, να αναβιβάσουν δε τον νουν των προς την μακαρίαν εκείνην ζωήν και άφθαρτον, πλησιάζοντες εις τον Θεόν κατά το δυνατόν με την της ζωής καθαρότητα, και στολίζοντες προτιμότερον με αρετάς και ήθη χρηστά τον έσω άνθρωπον, ήτοι την ψυχήν, πάρεξ τον έξω άνθρωπον, ήτοι το σώμα, με τοιαύτα απατηλά και μάταια καλλωπίσματα, εις τρόπον, ότι να μη φέρουσι πλέον εις τον εαυτόν τους κανένα σημάδι της του διαβόλου κακίας, ον απετάξαντο δια του αγίου Βαπτίσματος».

Πηδάλιον, Άπαντες οι Ιεροί και Θείοι Κανόνες, σελίδες 306-307, εκδόσεις Παπαδημητρίου.


Και επειδή κάποιος εύλογα θα απορήσει, ωραία η Εκκλησία δεν επιτρέπει τον καλλωπισμό, που το είδατε όμως εσείς αυτό με τα μούσια, και λέτε ότι όμοιοι είναι οι κανόνες της Ορθοδοξίας με των τζιχαντιστών, πάμε στη σελίδα 306 του Πηδαλίου και στη μακροσκελή υποσημείωση διαβάζουμε:


«Εις τον αφορισμόν τούτον είναι υποκείμενοι και εκείνοι οπού ξουραφίζουσι τα γένεια, δια να γένουν ίσα και εύμορφα μετά ταύτα, και όχι σγουρά, ή δια να φαίνωνται πάντοτε ωσάν νέοι αγένειοι».


Πράγματι, όποιος κάνει τον κόπο και μελετήσει το Πηδάλιο, έτσι ονομάζεται το βιβλίο που περιέχει όλους τους κανόνες της Εκκλησίας και είναι αντίστοιχο της ισλαμικής Σαρία (θρησκευτικού νόμου) θα εκπλαγεί από την αβίαστη διαπίστωση ότι Ορθοδοξία και Ισλάμ έχουν ακριβώς τους ίδιους κανόνες. Επειδή εδώ μιλάμε για… τρίχες, σταθήκαμε σε αυτό το ζήτημα, όποιος θέλει να βεβαιωθεί και για τα άλλα αρκεί να κάνει την έρευνά του.


Αυτός είναι και ο λόγος που Ορθόδοξοι καλόγεροι και ιερείς τηρούν τους ίδιους κανόνες «αισθητικής» με τους τζιχαντιστές. Βεβαίως στην Ελλάδα, μια δυτική χώρα, η Εκκλησία δεν μπορεί να επιβάλλει τους κανόνες της, ούτε να αφορίζει (ο αφορισμός ισούται με την ποινή του θανάτου), όσους δεν τους τηρούν.


Ωστόσο, έτσι νόμιζαν και στη Συρία, ότι ήταν μια κοσμική χώρα με δυτικό τρόπο ζωής και ότι η θρησκεία δεν θα μπορούσε να τους γυρίσει ποτέ πίσω στον μεσαίωνα, μέχρι που άνοιξε το κλουβί με τους τρελούς και αυτό που θεωρούνταν απίθανο τώρα κάνει κουμάντο και κόβει κεφάλια…


Στο βίντεο που ακολουθεί, με ελληνικούς υπότιτλους, δείτε πώς το Ισλαμικό Κράτος «περιφρουρεί» τη Σαρία (θρησκευτικό νόμο) με τη θρησκευτική του Αστυνομία. Βεβαίως, το βίντεο δείχνει την ευγενική «πλευρά» των παρανοϊκών που κόβουν κεφάλια στο όνομα του Θεού τους:
tribune.gr

0 σχόλια: