Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Η Τρομακτική Αλήθεια για το «Αθώο» FACEBOOK στην Ευρώπη
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ… ΔΩΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ…

Το Ευρωπαϊκό Παρατηρητήριο κατηγορεί το Facebook για Κατασκοπεία στυλ NSA…

Βέλγος Φύλακας Προστασίας Δεδομένων Αποκαλύπτει: «Το Facebook ενεργεί όπως η Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας των ΗΠΑ. Κατασκοπεύει τους ευρωπαίους χρήστες του κοινωνικού δικτύου, φυσικά χωρίς την συγκατάθεση τους και τη συγκατάθεση των Αρχών«.

Νωρίτερα, η βελγική Επιτροπή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (BPC) κατέθεσε αγωγή εναντίον του Facebook, δηλώνοντας δήλωσε ότι γίνεται κατασκοπεία με «τον ίδιο ακριβώς τρόπο» που χρησιμοποιεί η Υπηρεσία Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ (NSA).

Μιλώντας σε μια ακροαματική διαδικασία, ο Frederic Debussere, δικηγόρος που εκπροσωπεί την BPC, επισήμανε τον «δάκτυλο» στο Facebook, ο οποίος κατηγορείται για παραβίαση του δικαίου της ΕΕ και των δικαιωμάτων της ιδιωτικής ζωής των χρηστών του Διαδικτύου.

«Όταν έγινε γνωστό ότι η NSA κατασκόπευε τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, όλοι ήταν αναστατωμένοι. Αυτός ο ηθοποιός [Facebook] κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα, αν και με διαφορετικό τρόπο», δήλωσε ο Debussere.


http://hellasforce.com/2015/09/22/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B7-%CE%B7-%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CE%BB%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF/

0 σχόλια: