Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015

Η εντυπωσιακή υποψήφια που έγινε… σκιά του Λεβέντη (photos)

Μπορεί να μην κατάφερε να εκλεγεί, κατάφερε όμως να… επισκιάσει τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων με την υπέροχη παρουσία της


Μετά από 23 χρόνια προσπάθειας ο Βασίλης Λεβέντης κατάφερε να εκλεγεί και να μπει στη Βουλή, με τον αρχηγό του κόμματος να πηγαίνει στο Ζάππειο μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για να κάνει τις δηλώσεις του.

Εκεί συνεχώς κοντά του βρισκόταν μια εντυπωσιακή ξανθιά παρουσία που τράβηξε τα βλέμματα και σχεδόν… επισκίασε τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων. Πρόκειται για την Δήμητρα Γουσέτη, η οποία ήταν υποψήφια στην Περιφέρεια Κυκλάδων αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής. Παρ’ όλα αυτά κέρδισε τις εντυπώσεις και κατάφερε να κάνει παρευρισκόμενους και μη, να μιλούν για εκείνη.

Η 29χρονη είναι μητέρα ενός 5χρονου αγοριού και απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του American University of Athens, ενώ εργάζεται από τα 22 της σε τεχνική εταιρεία.

http://realbomb.gr/%CE%B7-%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%85%CF%80%CF%89%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%88%CE%AE%CF%86%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%AD%CE%B3%CE%B9%CE%BD%CE%B5-%CF%83%CE%BA%CE%B9/

1 σχόλιο: