Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015

To ήξερες; Με ποια δεδομένα ορίζουν οι γυναίκες το…»καλό σεξ»
Νέα δημοσκόπηση στην οποία συμμετείχαν 500 γυναίκες αποκαλύπτει ποια είναι τα κριτήρια που καθιστούν τη σεξουαλική επαφή ικανοποιητική.


Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της εφαρμογής Kindara, μια εφαρμογή γονιμότητας που βοηθά τις γυναίκες να παρακολουθούν τον κύκλο τους και να ενημερώνονται για θέματα αναπαραγωγικής υγείας.

Τα ερωτήματα που τέθηκαν στις 500 συμμετέχουσες αφορούσαν τη σεξουαλική τους ζωή γενικότερα, για παράδειγμα πόσο συχνά θα ήθελαν να κάνουν σεξ και πόσο συχνά φτάνουν σε οργασμό.

Οι απαντήσεις των γυναικών αποκάλυψαν επίσης ποια παράμετρο θεωρούν οι γυναίκες πιο σημαντική ώστε το σεξ να χαρακτηριστεί ικανοποιητικό.

Όπως ίσως θα περίμενε κανείς, το συναισθηματικό δέσιμο ήταν η παράμετρος που έβαλαν στην πρώτη θέση οι περισσότερες γυναίκες (ποσοστό 53,2%).Στις επόμενες θέσεις:

– προκαταρκτικά (26,6%)
– επικοινωνία (10,4%)
– συχνές σεξουαλικές επαφές (7%)
– πρωτοτυπία/ποικιλία (4%)
– άλλο (1,8%)

onmed.gr

http://realbomb.gr/to-%CE%AE%CE%BE%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CE%B3%CF%85/

0 σχόλια: