Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2015

10 σούπερ κόλπα στο σεξ: Συμβουλές από… ιερόδουλες!Στην Ισπανία, ο τοπικός σύνδεσμος ιεροδούλων πήρε μία πρωτοβουλία, εξεδίδοντας ένα φυλλάδιο, με κάποια «υλικά», όπως τα ονόμασε, που θα κάνουν την συνταγή του κρεβατιού απόλυτα επιτυχημένη. Και αυτό γιατί παρατήρησε ότι οι πελάτες που καταφεύγουν στις υπηρεσίες των μελών του, είναι στην πλειοψηφία τους δεσμευμένοι, λόγω έλλειψης ικανοποίησης από τις γυναίκες τους.

Κολακευτικός φωτισμός. Ούτε απόλυτο σκοτάδι, ούτε και όλα τα φώτα ανοιχτά. Μια μέση κατάσταση που θα κολακεύει και τους δύο παρτενέρ και θα τονίζει τα δυνατά σημεία της γυναίκας, ανεβάζοντας τη libido του άντρα!
Όχι φαγητό ή ποτό πριν την πράξη. Δημιουργούν υπνηλία και μειώνουν την ερωτική ένταση.
Δυνατά φιλιά, έντονα και με πάθος. Αποτελούν το καλύτερο προκαταρκτικό και στρώνουν το δρόμο προς τον στόχο.
Αξιοποίηση κάθε σημείου του κορμιού και μετατροπή τυχόν ελαττωμάτων σε προτερήματα.Η ώρα του σεξ δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να επισημάνεις κάποιο ελάττωμα του συντρόφου σου.
Βάλε απαγορεύσεις, ταμπού και όρια στην άκρη. Ο σεμνότυφος εαυτός σου πρέπει να μείνει εκτός της κρεβατοκάμαρας και η ίδια να παραμείνεις ανοιχτή σε κάθε προοπτική.
Μην βγάλεις το χιούμορ έξω από τη σχετική πράξη. Ακόμη κι ως στιγμή αμηχανίας μπορεί να αποδειχτεί ενδιαφέρουσα αρκεί να μην καταλήξει κωμωδία!
Αυτοπεποίθηση για τις ικανότητες σου και διατήρηση της καθ’ όλη τη διάρκεια της πράξης.
Πνεύμα προσφοράς χωρίς άμεση προσδοκία ανταπόδοσης. Μην κάνεις κάτι με σκοπό να στο κάνουν!
Μην το παρακάνεις με τα sex toys και τα προκαταρκτικά, μπορεί να περιορίσουν την όρεξη ή να κουράσουν και να μην υπάρχει όρεξη για το κυρίως πιάτο.
Ύπαρξη αισθημάτων για το άτομο με το οποίο δίνετε από κοινού τη μάχη. Δεν είναι απαραίτητο να πρόκειται για βαθύ έρωτα, μπορεί να είναι και απλός πόθος ή δίψα για το κορμί του. Η παντελής αδιαφορία, και η καταφυγή στην πράξη απλά για την πράξη είναι που δεν λειτουργεί για κανένα λόγο!

tsantiri.gr

0 σχόλια: