Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2015

Πώς να την ερεθίσεις σε 3 βήματα (εικόνες)
Οι άντρες πρέπει να προσέχουν τα χέρια τους ώστε να είναι λεία και καθαρά. Πολύ λίγες γυναίκες ανέχονται τη τραχιά μεταχείριση. Οι περισσότερες γυναίκες αισθάνονται σαν τη Marlene Dietrich που έλεγε, «Όλοι οι πραγματικοί άντρες είναι τρυφεροί· χωρίς τρυφερότητα. ένας άντρας είναι χωρίς ενδιαφέρον».

Σκεφθείτε ότι τα χέρια σας θάρθουν σ’ επαφή με μερικά πολύ ευαίσθητα μέρη. Πολλές γυναίκες είναι συνηθισμένες στον κλειτορικό ερεθισμό με τα δάκτυλα και δε μπορούν ούτε να έχουν στύση, μήτε να φτύσουν σ’ οργασμό χωρίς το επίμονο συνάμα τρυφερό και προσεχτικό ερεθισμό απ” τα δάκτυλά σου ή απ’ τα δικά της.Δείτε πώς να το κάνετε σε 3 βήματα

Ένα τραχύ ή βρώμικο δάκτυλο μπορεί να προκαλέσει μόλυνση ή ερεθισμό. Ακόμη, είναι μερικές γυναίκες που χρειάζονται χάδια στις ρώγες τους για να φτάσουν σ” οργασμό. Απ’ την άλλη μεριά υπάρχουν επίσης γυναίκες που αντιπαθούν κάθε είδους ψηλαφητού ερεθισμού – αυτό το ανακαλύπτει κανείς με δοκιμές και λάθη. Μπορεί η απόλυτη στην ολότητά τη; σωματική επαφή να την ανάβει, αλλά ν’ απεχθάνεται τα δάκτυλά σου στο αιδοίο της. Μια τέτοια γυναίκα μπορεί να είναι ιδιαίτερα ελκυστική σ” άντρες που δεν τους αρέσουν υπερβολικά οι δακτυλικοί ερεθισμοί.
ΠΗΓΗ

0 σχόλια: