Σεξ και ηδονή: Το κόλπο με τις 9 ωθήσεις του πέους
Δεξιοτεχνία το μυστικό της ηδονής

Στη Γαλλία κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα βιβλίο με τίτλο «Delicatessex», που αναφέρεται σε αυτή τη γνώση, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων: Η λεπτότητα και ο σεβασμός στον άλλο αποτελεί μέρος της παράδοσης των Κινέζων, αλλά όχι δυστυχώς και της δικής μας. Οι Κινέζοι εραστές δεν λειτουργούν με το άγχος της επίδοσης και της υποχρέωσης στην εκσπερμάτιση και τον οργασμό, στοιχεία που αποτελούν τα εκ των ων ουκ άνευ στο κρεβάτι τns Δύσης.

Επικεντρώνουν την προσοχή τους και επιστρατεύουν τη δεξιοτεχνία τουςγια να δώσουν και να πάρουν ηδονή. Απελευθερωμένοι από τις νόρμες των Δυτικών εραστών, οι Κινέζοι είναι σε θέση να περάσουν σε μια άλλη διάσταση, όπου η απόλαυση των αισθήσεων συμβαδίζει με την απόλαυση τns καρδιάς και του πνεύματος.

Πρακτικές για λίμπιντο στο ζενίθ

Στην Κίνα, από το πάλαι ποτέ μέχρι σήμερα, διδάσκονται μια σειρά από πρακτικές που έχουν ως αντικειμενικό τους σκοπό την αύξηση της λίμπιντο και την αντιμετώπιση των σεξουαλικών δυσλειτουργιών.

Το μασάζ με αιθέρια έλαια και ασκήσει qi-gong χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση περιστασιακών καταστάσεων έλλειψης τns ερωτικής επιθυμίας, διαταραχών του άνδρα ή της γυναίκας.

Και σέξι τεχνικές

Διδάσκονται τεχνικές που εφαρμόζονται κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Αυτές οι τεχνικές ελέγχου αναπτύχθηκαν και διαφυλάχτηκαν από τους ταοϊστές. Αρχικά οι τεχνικές αυτές είχαν ως σκοπό τους να ξυπνήσουν την ενεργειακή συνείδηση του σώματος και περιλάμβαναν ασκήσεις αναπνοής και μυϊκές.. Κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης οι Κινέζοι γιατροί συστήνουν στους εραστές βαθιές αναπνοές, ώστε να χαλαρώνουν και να κινούν τη λεκάνη και το περίνεο με ελεγχόμενο τρόπο, διατηρώντας έτσι το επίπεδο της διέγερσης.

Εννιάμερο: η πιο διάσημη τεχνική

Η πιο «διάσημη» κατά το σεξ τεχνική που κοντρολάρει τη διέγερση και τη διατηρεί στα επιθυμητά επίπεδα -απόλαυση, αλλά όχι εκσπερμάτιση- ονομάζεται «εννιάμερο». Ιδού nebs την περιέγραψε στο βασιλιά Χουάνγκ-Τι, πριν από 3.000 χρόνια: Κάνετε εννιά ελαφρές ωθήσεις στην επιφάνεια, οι οποίες πρέπει να είναι απόλυτα συντονισμένες με την αναπνοή, και εν συνεχεία κάνετε μια βαθύτερη ώθηση μέσα στον κόλπο. Η πρακτική αυτή θα σας δώσει τη μέγιστη απόλαυση.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια