Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2015

Αμερικάνικη Ιστορία Τρόμου (American Horror Story: Hotel) H πρωταγωνίστρια LADY GAGA μας σπρώχνει στον εωςσφορισμό και σε μια ανησυχητική ατζέντα... (Βίντεο)

Το American Horror Story (ελληνικά: Αμερικάνικη Ιστορία Τρόμου) είναι τηλεοπτική σειρά τρόμου παραγωγής των Ράιαν Μέρφι και Μπραντ Φάλτσακ. Αποτελείται από διαφορετικές σεζόν κάθε μία εκ των οποίων περιγράφει ξεχωριστές ιστορίες με νέους χαρακτήρες και νέα γεγονότα.
Πρώτη σεζόν: Murder House (2011)
Δεύτερη σεζόν: Asylum (2012–13)
Τρίτη σεζόν: Coven (2013–14)
Τέταρτη σεζόν: Freak Show (2014–15)
Πέμπτη Σεζόν: Hotel (2015–16)
Η πέμπτη σεζόν με τίτλο "American Horror Story: Hotel: και έχει να κάνει με τον εθισμό. Η ιστορία διαδραματίζεται το 2015 στο ξενοδοχείο Cortez στο Λος Άντζελες και περιγράφει τις ζωές των ενοίκων και του προσωπικού ενός στοιχειωμένου ξενοδοχείου. Το προσωπικό του ξενοδοχείο περιλαμβάνει την αιμοδιψής ιδιοκτήτρια Κοντέσα(Lady Gaga), την υπάλληλο της ρεσεψιόν Ίρις(Kathy Bates) και τον ιδρυτή του Cortez Τσεϊμς Μαρς (Evan Peters). Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες περιλαμβάνουν την τοξικομανή Σάλλυ (Sarah Paulson), τον γιο της Ίρις τον Ντόνοβαν (Matt Bomer), τον μπάρμαν Λιζ Ταϊλορ (Denis O'Hare), την ηθοποιό και πρώην εραστή της Κοντέσας, Ραμόνα Ρογιάλ (Angela Bassett), ένα σχεδιαστή μόδας τον Γουίλ Ντρεϊκ (Cheyenne Jackson) και τον ντετέκτιβ Τζον Λόου (Wes Bentley) που προσπαθεί να εξιχνιάσει διάφορες βίαιες δολοφονίες που γίνανε στο ξενοδοχείο.Το τρέιλερ και το πρώτο επεισόδιο της πέμπτης σεζόν του American Horror Story είναι ήδη γεμάτο από συμβολισμούς των Illuminati και μέ σημαδια της απόκρυφης ελίτ.
Με ένα όνομα όπως αμερικάνικη ιστορία τρόμου, και με πρωταγωνίστρια την lady gaga δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε και τίποτε άλλο στο περιεχόμενο της σειράς δοξάζεται ο αποκρυφισμός της ελίτ οι τελετουργικοί φόνοι και η σεξουαλική μαγεία, ποιος άλλος εκτός από την Lady Gaga θα μπορούσε νά πρωταγωνιστήσει σε αυτή τήν σειρά;
Μόνο και μόνο κάποιος από το τρέιλερ (30 δευτερα) ακόμα καταλαβαίνει για το τι θα παρακολουθήσειΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ 30 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ

0 σχόλια: