Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2015

Σε ποιες πόλεις της Ελλάδας, βλέπουν περισσότερο πορνό; Πόσες Ελληνίδες στέλνουν καθημερινά βιογραφικά για να γίνουν πορνοστάρ;
Διαβάστε απίστευτα στατιστικά στοιχεία για το ελληνικό πορνό, που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.
Η ελληνική εταιρία παραγωγής ταινιών για ανήλικους, Sirina Entertainment, έδωσε στη δημοσιότητα από τα αρχεία της, στατιστικά στοιχεία σχετικά με το «πορνό και του Έλληνες».

Έχουμε και λέμε λοιπόν: Οι πιο δημοφιλείς Ελληνίδες πορνοστάρ είναι:
Τζούλια Αλεξανδράτου
Μαριάννα Ντούβλη
Ρούλα Βαβάτση
Χριστίνα Ρουσάκη
Μαρία Αλεξάνδρου
Ινα
Νικολέτα Ρωμανού
Ηλέκτρα Γαλανού
Η ημέρα που οι περισσότεροι Έλληνες βλέπουν πορνό είναι η Πέμπτη μετά η Τετάρτη, η Τρίτη, η Δευτέρα και η Παρασκευή. Το σαββατοκύριακο οι θεάσεις πορνό πέφτουν.

Οι Ελληνίδες που δουλεύουν σαν πρωταγωνίστριες στις ταινίες πορνό έχουν καταγωγή: 60% από Θεσσαλονίκη, 20% από Αθήνα, 5% από Πάτρα και 15% από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Πάντως μια στις 2 Ελληνίδες εγκαταλείπει την καριέρα της πορνοστάρ μετά την πρώτη ταινία που θα γυρίσει. Επίσης κατά μέσο όρο οι Έλληνες βλέπουν πορνό 21 λεπτά τη φορά.

Επτά στις 10 πρωταγωνίστριες πορνό δηλώνουν ότι ευχαριστιούνται κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας ταινίας.

Στις αναζητήσεις ελληνικών ταινιών πορνό, το 83% είναι άνδρες και το 17% γυναίκες. Οι πόλεις που βλέπουν περισσότερο πορνό είναι:
Λαμία
Λάρισα
Ζάκυνθος
Βόλος
Καλαμάτα
Πάτρα
Ρόδος
Ηράκλειο
Θεσσαλονίκη
Αθήνα.

Για κάθε 20 λεπτά μονταρισμένου υλικού ταινίας πορνό, χρειάζονται γυρίσματα διάρκειας 220 λεπτών. Ενώ κάθε μέρα η εταιρία παραγωγής πορνό ταινιών λαμβάνει 65 βιογραφικά από επίδοξους και επίδοξες πορνοστάρ.Read more: http://www.oparlapipas.com/2015/10/blog-post_51.html#ixzz3nR7aOKak

0 σχόλια: