Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2015

Απίστευτο: Aυτό ήταν το μυστικό των αρχαίων για το μεγάλο πέος!

Πριν 2000 χρόνια ίσως και περισσότερα οι ταοϊστές Κινέζοι γιατροί έγραφαν βιβλία για τον έρωτα και την αγάπη. Ήξεραν ότι η...

καλή ερωτική ζωή ήταν απαραίτητη για την σωματική και ψυχική υγεία και των δυο φύλων. Ο έρωτας δεν ήταν μονάχα απόλαυση. Ήταν το μέσο για τη διατήρηση της μακροζωίας. Το ερωτικό ΤΑΟ η φιλοσοφία των Κινέζων για τον έρωτα έπεσε στα χέρια μας… Οι συμβουλές αυτές δεν είναι ιατρικές και δεν μπορούν να τις υποκαταστήσουν αλλά μπορεί να φανούν χρήσιμες σε κάποια απλά πρακτικά ζητήματα του σεξ.

Από αμνημόνευτους χρόνους ο άντρας ανησυχούσε για το μέγεθος και το σχήμα του φαλλού του και πάντα χρειαζόταν επιβεβαιώσεις ότι δεν είναι το μέγεθος που μετράει στις γυναίκες, αλλά η ευαισθησία του κι η επιδεξιότητά του με το ερωτικό του μέλος. Η συμπεριφορά γενικά των αρχαίων κινέζων για το μέγεθος και το σχήμα του πέους συμπίπτει με τ’ αποτελέσματα των σύγχρονων ερευνών.

Στις περισσότερες περιπτώσεις τα κείμενα του ερωτικού Ταό συμφωνούν στο ότι το μέγεθος και το σχήμα του πέους έχει πολύ λίγο να κάνει με την ικανοποίηση της γυναίκας. Σ” ένα διάλογο με τον Κίτρινο Αυτοκράτορα η Κόρη η Πολύ Απλή κάνει μεγάλες προσπάθειες για να διαλύσει τις ανησυχίες του σχετικά με τις φαλλικές διαφορές στους άντρες:

Γιατί έχει ο ακριβοθώρητος φαλλός τόσα διαφορετικά σχήματα και μεγέθη;

Κορη Οι φαλλικές τους διαφορές και το μέγεθος και το σχήμα δε διαφέρουν καθόλου με κείνες των προσώπων τους. Αν είναι μεγάλοι ή μικροί, μακριοί ή χοντροί, μαλακοί ή σκληροί/ Μερικες φορές ενας κοντός άντρας τον έχει τεράστιο κι ένας ψηλός μικρό. Μερικοί είναι ίσιοι και μερικοί στραβοί, άλλοι είναι απαίσιοι στηνεμφάνιση. Οταν συνεβρίσκεται ο φαλλός με γυναίκα, όλες οι διαφορές εξανεμίζονται.

Κίτρινος Αντοκράτορας: Εννοείς ότι όλα αυτά τα σχήματα και μεγέθη δεν επηρεάζουν καθόλου το βαθμό ηδονής σε μία ερωτική συνεύρεση;

Κόρη Πολύ Απλή: Σχήμα και μέγεθος αφορά μόνο την εξωτερική εμφάνιση. Η αληθινή ομορφιά της ερωτικής συνεύρεσης βρίσκεται στα εσωτερικά αισθήματα. Αν ο άντρας δίνεται στη συνεύρεση μ’ αγάπη και σεβασμό και τη διεκπεραιώνει μ’ αληθινό συναίσθημα, τι ρόλο μπορούσε να έπαιζε μια μικρή διαφορά στο σχήμα και στο μέγεθος;

Κίτρινος Αντοκράτορας: Κι η διαφορά μεταξύ σκληρών και μαλακών;

Κόρη Πολύ Απλή: Κοντός και μικρός αλλά σκληρός είναι προτιμότερος απ’ τον μακρύ και μεγάλο αλλά μαλακό. Είναι οπωσδήποτε πολύ καλλίτερο να είναι μαλακός και χαλαρός αλλά και τρυφερός κι ήμερος, παρά να είναι σκληρός και σφιχτός αλλά και τραχύς και βίαιος. Το καλλίτερο είναι κάτι στο μέσο. Θέλω να πω ότι τ’ όργανο δεν παίζει πρωτεύοντα ρόλο.

Κίτρινος Αντοκράτορας: Υπάρχουν γιατροί που είναι δεξιοτέχνες και μπορούν με τα φάρμακά τους, τα μικρά και κοντά να τα κάνουν μεγάλα και μακριά και τα μαλακά και χαλαρά, σκληρότερα και σφιχτότερα. Μπορεί μια τέτοια θεραπεία να έχει παρενέργειες;

Κόρη Πολύ Απλή: Αν ο άντρας κι η γυναίκα έχουν συμπάθεια μεταξύ τους μπορεί συχνά-η εναρμόνιση η ίδια να κάνει τα μικρά και κοντά όργανα μακρύτερα και μεγαλύτερα και τα μαλακά και χαλαρά, σκληρότερα και σφιχτότερα. Όταν ένας άντρας αφομοιώσει το Ταό, τ’ όργανό του δε θα εξασθενίσει έστω κι αν έκανε έρωτα μ’ εκατό γυναίκες. Όταν ο άντρας έχει κατανοήσει το Ταό, τότε ξέρει πώς να δυναμώσει το Γιάνν του με το Γιν της συντρόφου του. Ξέρει πώς ν’ αναπνέει σωστά για να ζωογονήσει την πεμπτουσία του. Ξέρει πώς να δανεισθεί νερό για να διατηρήσει τη φωτιά του. Ξέρει πώς να διαφυλάξει το θησαυρό ’’ching” και να μην εκσπερμάτώνει ολόκληρη νύχτα. Έτσι όχι μόνο εξαφανίζεται το μικρό του ελάττωμα, αλλά μπορεί και να παρατείνει τη ζωή του. Αλλ’ αν χρησιμοποιεί φάρμακα φτιαγμένα απ’ τα πέντε ορυκτούχα και χελιδόνια σε μίγμα, προεξοφλούν μεν το δυνάμωμα της φλόγας του πάθους του, αλλά ταυτόχρονα συντομεύουν την καύση της φλόγας του κι εξαντλείται γρήγορα η Γιάνν πεμπτουσία.

Πολλά πορνογραφικά περιοδικά είναι γεμάτα με ψεύτικες αγγελίες που υπόσχονται ότι το μέγεθος του πέους μπορεί ν’ αυξηθεί μέσα σε μια νύχτα κι ότι η ερωτική δραστηριότητα κι όρεξη μπορούν να τονωθούν με τη βοήθεια διαφόρων μαγικών αλοιφών. Οι περισσότερες απ’ αυτές τις αλοιφές στην καλλίτερη περίπτωση δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα και στη χειρότερη είναι βλαβερές. Πάντως είναι ξεκάθαρο ότι οι άντρες εξακολουθούν να δίνουν μεγάλη σημασία στο μέγεθος του πέους. Κάθε σοβαρό ερωτικό εγχειρίδιο υποχρεώνεται να επαναλαμβάνει ξανά και ξανά αυτό το απλό γεγονός χωρίς, φαίνεται, μεγάλα αποτελέσματα. Οι Masters και Johnson βρήκαν στις έρευνές τους ότι ένα μακρύτερο χαλαρωμένο πέος αυξάνεται σε αναλογία λιγότερο απ’ ένα μικρότερο χαλαρωμένο πέος. Μ’ άλλα λόγια το πέος που είναι 10 εκ. χαλαρωμένο μπορεί να γίνει στη στύση του 15 εκ. κι ένα άλλο πέος του που είναι 15 εκ χαλαρωμένο ίσως γίνεται στη στύση του 18 εκ. Αυτό σημαίνει πως δεν έχει καμμία σημασία το μέγεθος του πέους στ’ αποδυτήρια των γυμναστηρίων, επειδή παρ’ όλα αυτά επαρκεί στον κόλπο. Για έναν άντρα που έχει μικρό πέος είναι δύσκολο να το δεχτεί και να το παραδεχτεί. Αιώνες πλύσης εγκεφάλου στ’ αποδυτήρια του σχολείου πρέπει να εξαφα-νισθούν προτού μια τέτοια λογική γίνει όχι μόνο γενικώς παραδεκτή αλλά κι αποδεκτή απ’ εκείνο τον άντρα που έχει μικρό πέος.

Πηγή: http://vatolakkiotis.blogspot.com/2015/10/blog-post_278.html#ixzz3oAEEGkEE

0 σχόλια: