Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015

Το ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ του γύρου του θανάτου των δύο φίλων - Το σκληρό αλλά αληθινό μήνυμα της μητέρας του ενός

Το βίντεο με τα τελευταία δύο λεπτά της ζωής του 20χρονου Kyle Careford και του 21χρονου Michael Owen έδωσαν στη δημοσιότητα οι οικογένειές τους προκειμένου να σώσουν άλλα νέα παιδιά από την ίδια τραγική κατάληξη.
Ο Kyle και ο Michael οδηγούσαν υπό την επήρεια κοκτέιλ ναρκωτικών και σκοτώθηκαν ακαριαία σε τροχαίο παρά το γεγονός ότι αμφότεροι δύο φορούσαν ζώνη, όταν το Renault Clio που οδηγούσαν έπεσε σε τοίχο εκκλησίας.
Ο 21χρονος τCareford βιντεοσκοπούσε με το κινητό τους την τρελή τους κούρσα και τα γελιά τους. Ξαφνικά η λήψη σταματά και μετά από λίγο ακούγεται μία γυναίκα να τους ρωτά αν την ακούνε και κι ότι έρχεται ασθενοφόρο.
Η μητέρα του Owen δήλωσε:
«Μεγαλώνουμε τα παιδιά μας διδάσκοντάς τους το καλό και το κακό, τα συμβουλεύουμε και ελπίζουμε πως ακούν και πώς όταν γίνουν ενήλικοι θα κάνουν τις σωστές επιλογές. Δεν ξέρω γιατί έκαναν ό,τι έκαναν, αλλά τους θεωρώ υπεύθυνους για τις αποφάσεις που πήραν εκείνο το βράδυ.


Αν όλο αυτό σταματήσει έστω και έναν άνθρωπο από το να κάνει το ίδιο λάθος, τότε κάτι καλό θα έχει βγει από το βίντεο αυτό.
Θα ήθελα όλοι οι νέοι να καταλάβουν πως δεν είναι άτρωτοι και πως οι ζωές τους είναι πολύτιμες στους ίδιους και στους άλλους»

http://www.freepen.gr/2015/10/blog-post_456.html

0 σχόλια: