Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2015

Γυναικείο στήθος: Τα σημεία που διεγείρεται πολύ


 
Και άλλα μυστικά

1. «Η θηλαία άλως (υποστρόγγυλη κι ελαφρώς επηρμένη περιοχή γύρω από τη θηλή) ερεθίζεται ακόμα και με τα πιο απαλά αγγίγματα. Αν την αγγίξεις με τα χείλη σου ή απλώς τη χαϊδέψεις με τα δάχτυλά σου, μπορείς πραγματικά να χαρίσεις στη σύντροφό σου στιγμές απόλαυσης. Επίσης, πολύ καλά αντιδρά και στην αλλαγή θερμοκρασίας», σε ενημερώνει η ψυχίατρος και ειδική στα θέματα περί σεξ Madeleine M. Castellanos. Για μάξιμουμ ευχαρίστηση, άσε ένα παγάκι να «γλείψει» τη ρώγα της κι όταν αυτή ερεθιστεί, βάλ’ την ανάμεσα στα δάχτυλά σου και -με το μαλακό- τράβα τη λίγο. Αν όμως δεν σου βρίσκεται πρόχειρη μία παγοθήκη, τη δουλειά σου μπορείς να την κάνεις ανάβοντας απλώς τα αίματα του κοριτσιού.
Ιδανική κίνηση αν έχεις να παίξεις με μικρές ρώγες. Μάθε πώς η θηλαία άλως με μικρή ρώγα έχει πολύ πιο πυκνές απολήξεις νεύρων απ’ ό,τι η ρώγα μόνη της.

2. Αμυνα από τα Πλάγια
«Τα πλαϊνά του στήθους είναι μία εξαιρετικά ευαίσθητη περιοχή, που όμως οι περισσότεροι άντρες δεν της δίνουν την προσοχή που χρειάζεται, καθότι είναι προσκολλημένοι με τις ρώγες και το χώρισμα», σου λέει η Castellanos. Αρχισε να πασπατεύεις τις πλαϊνές πλευρές του στήθους της. Στην αρχή, κάν’ το με τα δάχτυλά σου και στη συνέχεια ξεκίνα να τις πιέζεις (ελαφρώς, δεν θέλουμε να την πονέσεις και να φύγει τρέχοντας με το σεντόνι για φόρεμα) κάνοντας κυκλικές κινήσεις. Αυτή η κίνηση αυξάνει τη ροή ωκυτοκίνης, η οποία με τη σειρά της θα της χαρίσει έναν θαυμάσιο οργασμό.
Αν η παρτενέρ σου έχει μεγάλο στήθος, τότε με αυτήν την κίνηση βάζεις γκολ. Οι γυναίκες που έχουν πλούσια τα ελέη μπορεί να μην την πολυακούν αν ασχοληθείς με τις ρώγες τους, αλλά αν κάνεις τα μαγικά σου με τα πλαϊνά τους, τότε θα σε προσκυνούν (καλά, υπερβάλλουμε και λίγο για να περνάει η ώρα), καθώς είναι μία περιοχή ιδιαίτερα ευαίσθητη σε κάθε είδους ερεθισμό.

3. Ξεκίνα από τα Χαμηλά
«Οι γυναίκες θέλουν να νιώθουν πως το στήθος τους σηκώνεται – δεν πέφτει στα πατώματα. Οπότε αγκάλιασε τις στρογγυλές θεές τις με τις χούφτες σου και πίεζε ελαφρά», σε συμβουλεύει η Mikaya Heart, συγγραφέας του The Ultimate Guide to Orgasm for Women. «Αυτό όχι μόνο θα την κάνει να νιώσει ωραία σωματικά, αλλά θα χαρίσει και στο στήθος της μία όμορφη και γεμάτη εικόνα με όμορφες καμπύλες – και φυσικά θα τη χαλαρώσει».
Αυτό το σύστημα πιάνει στα στήθη, που έχουν μια τάση να «γειώνονται». «Οταν σηκώνεις το στήθος μιας γυναίκας, διώχνεις μακριά την ένταση που υπάρχει στα νεύρα της περιοχής και ταυτόχρονα εξαφανίζεις το φόβο μήπως και ο εραστής ξενερώσει από τα ελαφρώς ζελεδιασμένα κάλλη της και την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια», λέει η Heart.

4. Δράση στη Μέση του Γηπέδου
«Η περιοχή από την κλείδα μέχρι την ενδομαστική σχισμή (ανάμεσα στο στήθος) είναι πιο ευαίσθητη απ’ ό,τι το κάτω μέρος της σχισμής», σε πληροφορεί η Castellanos. «Χρησιμοποίησε τις φάλαγγες των δαχτύλων σου και όχι τα ακροδάχτυλα ή τα νύχια». Αν τώρα έχεις οραματιστεί να βάλεις κάτι άλλο πέρα από τα χέρια σου ανάμεσα στο στήθος της -εντάξει, μεταξύ μας είμαστε, όχι απλώς το έχεις σκεφτεί, αλλά σου έχει γίνει εμμονή- τότε φρόντισε να χρησιμοποιήσεις λίγο λάδι.
Οι γυναίκες με εμφυτεύματα στήθους θα απολαύσουν σίγουρα το παιχνίδι σου. Οσες έχουν κάνει παρέμβαση στη μητέρα φύση κι έχουν προσθέσει «μεμέ» απολαμβάνουν ιδιαίτερα να τους πειράζουν τη «χωρίστρα». Ο λόγος είναι γιατί σε αυτό το σημείο οι νευρικές απολήξεις είναι ανεπηρέαστες από τα εμφυτεύματα.
Περιοδικό Μens Health

0 σχόλια: