Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2015

Ελληνικής καταγωγής ο Ρώσος πιλότος του SU-34 που «γλέντησε» τα τουρκικά μαχητικά!! ΔΕΙΤΕ το μήνυμα που στέλνει

Γεννημένος στην Τασκένδη από μητέρα Ελληνίδα είναι ο Ρώσος πιλότος – φόβος και τρόμος των Τούρκων- που πρωταγωνίστησε στο «μακελειό» πάνω από την μαύρη θάλασσα και ξεσήκωσε θύελα
αντιδράσεων απο Τουρκικής πλευράς.


Ο Ιβάν, θεωρείται, και δικαίως βέβαια, ένας από τους κορυφαίους πιλότους της Ρωσίας, εκπαιδευτής με διεθνής αποστολές στο ενεργητικό του.

Εκπαιδευμένος στην κορυφαία σχολή από την εποχή της ΕΣΣΔ στον Κράσνονταρ, σχολή που έχει αναβαθμίσει μετά από μία περίοδο απαξίωσης ο Βλαδίμηρος Πούτιν, όπου πλέον αποφοιτούν οι επίλεκτοι των νέων προγραμμάτων της Ρωσικής ΠΑ.
(φωτό εδώ απο αποστολή στην Ινδία)
Όπως ο ίδιος αναφέρει, δεν είναι η πρώτη φορά που «παίζει» με τους Τούρκους πιλότους ενώ απορρίπτει κάθετα, τις νατοϊκές φήμες περί παρενόχλησης Βουλγάρικων και Ρουμάνικων αεροσκαφών.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ: «Εμείς είμαστε Ορθόδοξοι και κανέναν ΝΑΤΟ δεν θα μας βάλει να πολεμήσουμε μεταξύ μας. Όταν έρθει η ώρα θα στείλουμε τους Τούρκους από εκεί που ήλθαν» λέει με νόημα και συμπληρώνει:

«Εγώ απλά περιμένω την ημέρα που θα δοθεί η εντολή να τελειώσουν τα παιχνίδια. Θα πληρώσουν ακριβά για ΟΛΑ τα εγκλήματά τους»…
ΠΗΓΗ

0 σχόλια: