Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015

Χυμός υγιεινότερος από το γάλα για να χτίσετε γερά οστά


Υπάρχουν μερικές πολύ σημαντικές παρανοήσεις σχετικά με την κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων και την αντοχή των οστών. Πραγματικά, πολλές από τις καλύτερες πηγές ασβεστίου είναι εντελώς φυτικές. Μελέτες δείχνουν ότι είναι ευκολότερο για το σώμα σας να χρησιμοποιήσει, και να αφομοιώσει το ασβέστιο που προέρχεται από αυτές τις πηγές.
Οι 13 πηγές ασβεστίου που μας εκπλήσσουν.
και γνωρίστε τα Δυό βότανα «εργαστήρια παραγωγής» ασβεστίου για τον οργανισμό μας
Αυτός είναι ένας πολύ απλός χυμός. Μόλις με τρία συστατικά! Ας προχωρήσουμε στα υλικά και την διαδικασία.
Θα χρειαστείτε:
5 βιολογικά μήλα
2 κοτσάνια σέλινο βιολογικής καλλιέργειας
2 βιολογικά πορτοκάλια, χωρίς φλούδια
Διαδικασία
Όπως πάντα, τοποθετήστε απλά τα συστατικά στον αποχυμωτή σας, ανακατέψτε, και απολαύστε! Φυσικά, φροντίστε να καταναλώσετε τον χυμό σας όσο πιο γρήγορα μπορείτε, καθώς έτσι το σώμα σας θα απορροφήσει, τα περισσότερα από τα θρεπτικά συστατικά του.
Γάλλοι ερευνητές ανακάλυψαν την Phloridzin (Φλοριτζίνη), ένα φλαβανοειδές που βρίσκεται στα μήλα το οποίο προστατεύει τις εμμηνοπαυσιακές γυναίκες από την οστεοπόρωση και θα μπορούσε πραγματικά να αυξήσει την πυκνότητα των οστών. Το στοιχείο Βόριο, το οποίο βρίσκεται στα μήλα, ενισχύει επίσης τα οστά.
Για το σέλινο έχουμε δει ότι μοιάζει αρκετά με τα οστά και μάλιστα τα ωφελούν πολύ. Το σέλινο είναι μια πλούσια πηγή πυριτίου, το οποίο αποτελεί μέρος της μοριακής δομής που δίνει στα οστά δύναμη. Μια άλλη σύμπτωση είναι ότι τα οστά περιέχουν κατά 23% νάτριο, όπως και το σέλινο: Τροφές που μοιάζουν με όργανα του σώματος!
Χυμός σέλινου: πηγή δύναμης!!
Και όσο για το πορτοκάλι, γνωρίζουμε πως η βιταμίνη C που διαθέτει, είναι βασική προϋπόθεση για την παραγωγή του κολλαγόνου που είναι θεμελιώδες στοιχείο δομής των οστών, των χόνδρων, των τενόντων, των συνδέσμων και άλλων οργάνων: Κολλαγόνο: Γήρανση, Δέρμα, Οστά και Αρθρώσεις
Επίσης, παρόλο που η συνταγή λέει για αποφλοιωμένα πορτοκάλια, η «τροφή» προτείνει να προσθέσετε και μερικά κομμάτια από τις φλούδες: Ωφέλιμες και οι φλούδες των πορτοκαλιών!!
«Τροφή»: Προσωπικά και παίρνοντας εξ ολοκλήρου την ευθύνη για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητά του, έχω να σας προτείνω ΤΟ Νο 1 ΤΡΟΦΙΜΟ Κολλαγόνο Mε θρεπτική αξία, το οποίο έχω διασφαλίσει πως είναι μακράν το καλλίτερο που κυκλοφορεί στην αγορά, γι` αυτό και το φιλοξενώ στην σελίδα μου, το χρησιμοποιώ και σας το προτείνω. Το πόσο εξαιρετικό είναι μπορείτε να το διαπιστώσετε διαβάζοντας τις ιδιότητές του, αλλά και τις 45 ΠΑΓΚΌΣΜΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΈΣ ΜΕΛΈΤΕΣ που αφορούν το συγκεκριμένο. Για λεπτομέρειες και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο μέιλ μας life@proionta-tis-fisis.com

0 σχόλια: