Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015

Πώς να μαντεύεις τι στάση κάνει μια γυναίκα στο σεξ

Στάσεις του σεξ ανάλογα με την προσωπικότητά σου

Ντροπαλή


Είσαι ντροπαλή και συνήθως θέλεις να περνάς απαρατήρητη; Πρώτη συμβουλή: Χαμήλωσε τα φώτα, αλλά μην τα κλείσεις τελείως. Μπορείς να δοκιμάσεις την ιεραποστολική στάση επειδή ο άντρας παίρνει τις πρωτοβπουλίες και εσύ ακολουθείς. Αν αισθάνεσαι άβολα με το σώμα σου, το καλύτερο που έχεις να δοκιμάσεις έστω στην αρχή της πράξης να κάνεις έρωτα κάτω από τα σκεπάσματα. Και να θυμάσαι πως οι άνδρες είναι περισσότερο συγκεντρωμένοι στο σεξ και στον ερωτισμό που εκπέμπεις όχι στις ατέλειές σου.
Είσαι Κοινωνική;Είσαι κοινωνική, έξω καρδιά, είσαι η γυναίκα που κυριαρχεί; Η στάση τπου είναι η καλύτερη για σένα είναι να είσαι πάνω από τον άνδρα. Επειδή είσαι από πάνω κάνεις την περισσότερη από την κίνηση και έχεις τον έλεγχο της κατάστασης.

Αν είσαι ο τύπος της φιλικής γυναίκας…Αν είσαι φιλικός άνθρωπος θα έχεις καλύτερες επιδόσεις σε στάσεις που έοναι ζεστές και φιλόξενες. Διάλεξε μια θέση που να είστε πρόσωπο με πρόσωπο με το σύντροφό σου και κοντά ο ένας με τον άλλο. Το να κάνετε σεξ με κάποιον και έχετε τυλιχτείτε γύρω του, αυτή είναι μια φιλική και φιλόξενη στάση.

Η Σκληρή και Αυστηρή γυναίκαΜπορεί να είσαι σκληρή επειδή έχεις αγχωτική ζωή ή είσαι συχνά κυκλοθυμική. Το στοματικό σεξ είναι το κλειδί για αυτό το είδος της προσωπικότητας. Τα προκατακτικά είναι σημαντικά γιατί θα είστε σε καλύτερη διάθεση και έτοιμη να κάνετε τα πάντα. Μια στάση του σεξ που ο άντρας έχει τον έλεγχο, θα μπορούσε να λειτουργήσει καλύτερα.

Η «Τρελή»Δοκιμάσετε το πρωκτικό σεξ. Είναι μια στάση για ενεργητικούς ανθρώπους. Αν δεν σας αρέσει το πρωκτικό σεξ, δοκιμάστε την αντίστροφη καουμπόισσα, ξαμπλώστε τον κάτω και ανεβείτε πάνω του με μην πλάτη γυρισμένη προς αυτόν. Bonus: Kαθίστε σε ένα καναπέ ή μια καρέκλα απέναντι από ένα καθρέφτη , ώστε να βλέπετε τον εαυτό σας την ώρα του σεξ.

boro.gr

0 σχόλια: