Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015

Παρίσι: Γυναίκα καμικάζι ανατινάχθηκε - Συνεχίζεται η πολιορκία στο Σεν Ντενί


Μια γυναίκα καμικάζι ανατινάχτηκε στο Σεν Ντενί κατά τη διάρκεια εφόδου της Αστυνομίας στην περιοχή του Σεν Ντενί. Οι δυνάμεις Ασφαλείας είχαν περικυκλώσει κτίριο στο οποίο εικάζεται ότι έχει καταφύγει ο Νο1 καταζητούμενος Abdelhamid Abaaoud. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες οι νεκροί μέχρι στιγμής μπορεί να είναι τρεις.


Όπως αναφέρουν κάτοικοι, όλα άρχισαν με μια έκρηξη που ακούστηκε στην περιοχή. Αμέσως μετά ακούστηκε μια ακόμα και στη συνέχεια άλλες δύο. Μαρτυρίες κατοίκων αναφέρουν ότι η πρώτη έκρηξη ακούστηκε στις 4.30 τα ξημερώματα.


Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το ΑP μια γυναίκα ζωσμένη με εκρηκτικά τα πυροδότησε και είναι νεκρή. Η γυναίκα ήταν η μία εκ των βασικών υπόπτων που κυνηγούσε η Αστυνομία. Οι πληροφορίες βέβαια είναι συγκεκχυμένες καθώς η επιχείρηση είναι ακόμα εν εξελίξει.


Όπως αναφέρθηκε από αστυνομική πηγή, τουλάχιστον 5 άτομα ήταν ταμπουρωμένα στο διαμέρισμα όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες κρυβόταν ο Abdelhamid Abaaoud.


Τρία φορτηγά με στρατιώτες κατέφθασαν πριν από λίγο και οι δυνάμεις ασφαλείας έχουν δημιουργήσει κλοιό γύρω από την περιοχή.


Εν τω μεταξύ οι κάτοικοι έχουν ειδοποιηθεί να παραμείνουν μέσα στα σπίτια τους και τα σχολεία της περιοχής θα παραμείνουν κλειστά.


Tρεις αστυνομικοί έχουν τραυματιστεί κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, ευτυχώς όχι σοβαρά.


Υπενθυμίζουμε ότι ενώ αρχικά η Αστυνομία καταζητούσε μόνο τον Abdelhamid Abaaoud, αργά χθες το απόγευμα έγινε γνωστό ότι υπήρχε και ένατο άτομο που συνέργησε στις επιθέσεις που αιματοκύλισαν το Παρίσι.
newsbomb.gr
0 σχόλια: