Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015

ΣΑΛΟΣ με τα όργια φοιτητών σε νυχτερινό κλαμπ για δωρεάν διακοπές! ΦΩΤΟ-ΣΟΚ
Σοκαριστικές φωτογραφίες από νυχτερινό κλαμπ του νησιού που είδαν το φως της δημοσιότητας, προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων και κοινωνική κατακραυγή!

Και αυτό γιατί, σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, οι εικόνες είναι το αποτέλεσμα της παρότρυνσης ενός πρώην τηλεοπτικού σταρ DJ, ο οποίος έπαιζε εκείνη τη νύχτα μουσική στο κλαμπ, σε νέους (πολλοί από τους οποίους δεν είχαν καν ενηλικιωθεί) να επιδοθούν σε σεξουαλικά όργια επί σκηνής!

Το έπαθλό του νικητή; Δωρεάν διακοπές στην Κροατία!

Ο Lee Watson ακούγεται μάλιστα να σχολιάζει σεξιστικά μία νεαρή που παίρνει μέρος στον πρωτοφανές διαγωνισμό, φωνάζοντας από το μικρόφωνο: «Όποιος θέλει να “πάει” με αυτό το κορίτσι να ουρλιάξει. Είναι εμφανίσιμη, κάντε μια ουρά. Πρώτος εγώ!».

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Φοιτητική Ένωση του Πανεπιστημίου του Hull, προσφερόταν και δωρεάν αλκοόλ, προκειμένου να καμφθούν οι όποιες αντιδράσεις των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό, στο πλαίσιο του οποίου οι φοιτητές αφού απαλλάσσονταν από τα περιττά ρούχα τους, μόλις σταμάταγε η μουσική, έπρεπε να αλλάξουν ερωτικούς παρτενέρ, αλλά και… στάσεις, προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι!

Πηγή

0 σχόλια: