Ραμόνα Παπαϊωάννου: Η Κύπρια αθλήτρια που τρελαίνει κόσμο με τις επιδόσεις της... και το υπέροχο κορμί της (Φωτογραφίες)Η Κύπρια σπρίντερ της ΑΕΚ με καταγωγή από Ρόδο...

Είναι από τις καλύτερες αθλήτριες που διαθέτει η Κύπρος αυτή την στιγμή με πολλές διακρίσεις και μετάλλια στο ενεργητικό. Η Ραμόνα Παπαϊωάννου είναι μια εκπληκτική αθλήτρια που μαγνητίζει τα βλέμματα με τις τέλειες τις αναλογίες.

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου που διεξάγεται στο Πεκίνο η Κύπρια σπρίντερ, Ραμόνα Παπαϊωάννου έχει στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω της.

Δεν είναι μόνο η διάκριση της με την πρόκριση μέχρι τα ημιτελικά των 100μ., αλλά και το κορμί της που απαθανατίστηκε από τους απεσταλμένους φωτορεπόρτερ και κάνει τον γύρο του κόσμου.

Η 26χρονο αθλήτρια πήγε στο Πεκίνο έχοντας την 45η επίδοση από όλες τις αθλήτριες και θα φύγει ως η 24η καλύτερη στον κόσμο!

Η Κύπρια σπρίντερ της ΑΕΚ με καταγωγή από Ρόδο θα είναι στην πρώτη προκριματική σειρά των 200μ. το μεσημέρι της Τετάρτης (14:15). Ως τότε απολαύστε την σε φωτογραφίες...
Πηγή: sdna.gr

Παράπονα Ρόδου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια