Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015

Επίδομα θέρμανσης: Ανοίγει η εφαρμογή του ΤΑΧIS τις επόμενες ημέρες – Ποια είναι τα κριτήριαΤις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανοίξει η εφαρμογή του συστήματος TAXIS, προκειμένου να ενημερωθούν πλήρως όλοι οι ενδιαφερόμενοι τόσο για τα κριτήρια όσο και το ύψος του επιδόματος θέρμανσης, σύμφωνα με τον Τρύφωνα Αλεξιάδη.

Όσον αφορά τα κριτήρια που θα ισχύσουν, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών από το βήμα της Βουλής, απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένου, αποσαφήνισε:

Το ετήσιο συνολικό εισόδημα, δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τις 12.000 ευρώ ετησίως για τους άγαμους και τις 20.000 για τους έγγαμους

Για κάθε παιδί θα προστίθεται το ποσό των 2.000 ευρώ.

Ακίνητη περιουσία: Δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τις 100.000 ευρώ για τους άγαμους και τις 200.000 ευρώ για τους έγγαμους.

Επιπλέον, ο κ. Αλεξιάδης διαβεβαίωσε ότι για τις δηλώσεις που θα γίνουν μέχρι τέλους του έτους, το επίδομα θα καταβληθεί μέχρι τα τέλη του ερχόμενου Φεβρουαρίου ενώ εκείνες που θα κατατεθούν έως τέλη Μαΐου 2016, το επίδομα θα τους καταβληθεί μέχρι τα τέλη του ερχόμενου Ιουλίου.

0 σχόλια: