Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016

Γυναικείο στήθος και άνδρες: Ποιοι τύποι προτιμούν το μικρό και ποιοι το μεγάλο

Το πιο ερωτικό σημείο των γυναικών που «ξυπνά» το πάθος των ανδρών ανά τους αιώνες είναι αναμφισβήτητα το στήθος. Προσελκύει τα βλέμματα τους σαν μαγνήτης και προκαλεί ερωτικές φαντασιώσεις.

Μπορεί να κυριαρχεί η άποψη ότι το μεγάλο στήθος είναι εκείνο που κερδίζει τις εντυπώσεις, ωστόσο οι επιστήμονες έχουν διαφορετική γνώμη, μιας και το μικρό στήθος έχει επίσης τη γοητεία του.

Όπως επισημαίνει ο ψυχολόγος Στιούαρτ Φίσοφ, επικεφαλής μελέτης που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Archives of Sexual Behavior, οι προτιμήσεις των ανδρών όσον αφορά το γυναικείο στήθος ποικίλουν.

Συγκεκριμένα, οι άνδρες που αρέσκονται να αντιμετωπίζουν τις γυναίκες καθαρά σεξουαλικά, σαν «αντικείμενα του πόθου» τους, μαγνητίζονται από το μεγάλο στήθος. Όπως επίσης και οι άνδρες, που είναι ανεξάρτητοι και τους αρέσει να επιδεικνύονται και να αυτοπροβάλλονται.

Από την άλλη, όσοι θέλουν τη γυναίκα να είναι πιστή, ευπαρουσίαστη, ευγενική και ντροπαλή, προτιμούν το μικρό στήθος.

Ένα άλλο στοιχείο που αποκαλύπτει η έρευνα είναι ότι το εισόδημα του άνδρα είναι αντίστοιχο με τις προτιμήσεις του στο γυναικείο στήθος. Δηλαδή, ένας άνδρας που έχει παχυλό μισθό έχει αδυναμία στις γυναίκες με πληθωρικό μπούστο.

http://www.altsantiri.gr/sex-kai-sxeseis/ginekio-stithos-ke-andres-pii-tipi-protimoun-mikro-ke-pii-megalo/

0 σχόλια: