Βιντεοσκόπησε τη γυναίκα του να κάνει σεξ με τον εραστή της! (βίντεο)


Απίστευτη είναι η αντίδραση ενός άνδρα, ο οποίος πιάνει στα πράσα τη γυναίκα του να κάνει σεξ με τον εραστή της! Ο απατημένος σύζυγος μπαίνει στο σπίτι του, βιντεοσκοπώντας τη στιγμή, ανάβει τα φώτα και βρίσκει γυμνούς τους παράνομους εραστές να κάνουν σεξ στον καναπέ!


“Τζανέλ και Τζέισον. Τι κάνεις αδελφέ; Με τη σύζυγό μου; Αυτή είναι η σύζυγός μου. Αυτή είναι η σύζυγός μου. Θέλω διαζύγιο. Θα μου δώσεις διαζύγιο; Θα μου δώσεις σε παρακαλώ διαζύγιο; Δε θέλω να το κάνω άλλο αυτό. Θα σβήσω την κάμερα. Ορίστε το κλειδί. Τέλειωσα. Τέλειωσα μαζί σου. Αγαπώ την κόρη μου και είναι το μόνο που έχει σημασία για εμένα. Τζέισον ξέρω ότι είσαι καλός άνθρωπος. Αυτό δε θα το δει κανείς πέρα από το δικαστή, μην ανησυχείτε. Συγγνώμη που σας ενόχλησα. Να έχετε μία καλή ημέρα”, ακούγεται να λέει ο σύζυγος, αφού πέταξε το κλειδί του διαμερίσματος στον πάγκο της κουζίνας.


Το βίντεο αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα World Star Hip Hop και στο μήνυμα που το συνοδεύει ο άνδρας γράφει: “Η σύντομα πρώην σύζυγός μου Τζανέλ με απατά με τον εραστή της εδώ και πολλά χρόνια, Τζέισον. Ελπίζω αυτό να είναι αποδεικτικό για την υπόθεση στο δικαστήριο. Ο Θεός να με συγχωρήσει αν κάτι κακό συμβεί σε εμένα ή αν πεθάνω πριν η αλήθεια αποκαλυφθεί. Είμαι πραγματικά κουρασμένος και ενοχλημένος να παραμένω σιωπηλός, ενώ όλη η πλευρά της οικογένειας πιστεύει ότι είναι ηλίθιος”.

http://www.newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια