Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2016

ΠΟΙΟ… ΒΙΑΓΚΡΑ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΤΑΜΙΝΗ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ «ΤΑΥΡΟ» ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ! ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ
Ενίσχυσε τη λίμπιντο του συντρόφου σου τροφοδοτώντας τον οργανισμό του με αυτή τη βιταμίνη!
Κάποιες φορές, ανάλογα τις συνθήκες, η επιθυμία του άντρα για σεξ μειώνεται… Όμως εκτός από την ψυχολογική ενθάρρυνση υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να ενισχύσεις τη λίμπιντο του! Μία έρευνα όμως που έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας, αποκάλυψε ότι υπάρχει μία βιταμίνη η οποία αυξάνει την ερωτική επιθυμία. Και δεν είναι άλλη, από τη βιταμίνη D.

Οι επιστήμονες έχουν μιλήσει πολλές φορές για τη χρησιμότητα αυτής της βιταμίνης. Προλαμβάνει τη ραχίτιδα, συνεργάζεται με το ασβέστιο για γερά οστά και υγιή σπονδυλική στήλη, ενώ έρευνες έχουν αποδείξει πως προλαμβάνει και συμβάλει στη θεραπεία διαφόρων μορφών καρκίνου. Σε πρόσφατη έρευνα, δόθηκε σε ομάδα των ανδρών βιταμίνη D και στη συνέχεια μετρήθηκαν τα επίπεδα της τεστοστερόνης. Αναλογικά με την ποσότητα της D στο αίμα, βρέθηκε αυξημένη ή όχι η τεστοστερόνη, δηλαδή όταν αυξήθηκαν τα επίπεδα της D, αυξήθηκε και η ορμόνη. Αυτό επιβεβαίωσε την υποψία πως η βιταμίνη D ενισχύει την ερωτική διάθεση.

Η τεστοστερόνη είναι η ορμόνη που παίζει τον κυριότερο ρόλο στην ερωτική επιθυμία, οπότε όταν πέφτει σε χαμηλά επίπεδα, πέφτει και η λίμπιντο. Κατά τους χειμερινούς μήνες η ποσότητα της βιταμίνης D στο αίμα βρίσκεται συνήθως χαμηλά αφού η σύνθεσή της στο σώμα ενισχύεται με την έκθεση στον ήλιο. Πού βρίσκεται η βιταμίνη D; Επειδή δεν βρίσκεται σε τροφές παρά μόνο στα κόκαλα των λιπαρών ψαριών και σε ενισχυμένα τρόφιμα (χυμοί, γάλα, δημητριακά) αρκούν 10’-15’ ηλιοθεραπείας για να συνθέσει ο οργανισμός αυτή την πολύτιμη βιταμίνη.

Πηγή: faysbook.gr

0 σχόλια: