Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016

Αυτοι ειναι ο λογοι που οι παντρεμενες 40αρες ειναι ΠΥΡΑΥΛΟΙΑυτοί είναι ο λόγοι που οι παντρεμένες 40αρες είναι ΠΥΡΑΥΛΟΙ. Και ενώ πάρα πολλοί υποστηρίζουν ότι το κοκο μέσα στο γάμο μετά από κάποια χρόνια καταντάει ρουτίνα ή μια βαρετή πράξη, έρευνα από την Αγγλία έρχεται να ανατρέψει αυτό το στερεότυπο. Η καλύτερη περίοδοςγια κοκο στις γυναίκες είναι όταν αγγίζουν τα 40 χρόνια, και είναι και παντρεμένες. Τότε βρίσκονται στο ζενίθ της αυτοπεποίθησης τους και ειδικά εκείνες που προσέχουν τον εαυτό τους όχι μόνο βάζουν κάτω πάρα πολλές μικρότερες αλλά ο συνδυασμός εμπειρίας και ομορφιάς, κάνει τον σύντροφο τους να απογειώνεται στο κοκο

Η έρευνα δημοσιεύτηκε στην Telegraph, δεν έχει κάποια επιστημονική βάση και ουσιαστικά είναι συγκεντρωμένες απαντήσεις από ένα ερωτηματολόγιο, το οποίο συμπλήρωσαν οι αναγνώστριες.

Οι απαντήσεις λοιπόν έχουν ως εξής:

Οκτώ στις 10 γυναίκες θεωρούν ότι από τα 20 μέχρι τα 30 τους είχαν τις καλύτερες εμπειρίες, επειδή τότε πειραματιζόντουσαν και ανακάλυπταν το κοκο μέχρι τα βάθη του.

Έξι στις δέκα, ανεξαρτήτου ηλικίας τονίζουν ότι τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του κοκο αισθάνονται αυτοπεποίθηση, γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν για να δώσουν αλλά και να γευτούν την ηδονή.

Το 60% των γυναικών επίσης που το παιδί τους έφυγε από το σπίτι επειδή μεγάλωσε δήλωσαν ότι κάνουν κοκο συχνότερα από ότι πριν και ότι το κοκο έχει βελτιωθεί κατά πολύ περισσότερο. Αυτό γιατί όσο το παιδί ευρίσκετέ στο σπίτι, δεν αφήνονται ολοκληρωτικά. Στον αντίποδα εννέα στις δέκα γυναίκες που το παιδί τους είναι μικρό και μένει στο σπίτι, επειδή δεν αισθάνονται άνετα, προτιμούν να απέχουν όσο μπορούν παρά να κάνουν κοκο. Η ακριβής απάντηση ήταν «τοκοκο με παιδί στο σπίτι μοιάζει με ναυάγιο».

Ο άνθρωπος που συνέταξε το ερωτηματολόγιο ο Nicolas Down, τόνισε ότι η έρευνα δεν αφήνει σκοτεινά σημεία για το πότε μια γυναίκα απολαμβάνει το κοκο. «Οι παντρεμένες γυναίκες στα 40 έχουν την καλύτερη ζωή, ξέρουν τι θέλουν, είναι απελευθερωμένες, ξέρουν τι κάνουν και δεν υποκρίνονται όταν κάτι δεν τους αρέσει».

http://www.xaftas.com/nea/autoi-einai-o-logoi-pou-oi-pantremenes-40ares-einai-pyrayloi

0 σχόλια: