Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016

Πως μια καυτή ξανθιά Βραζιλιάνα χορεύτρια προκάλεσε καραμπόλα αυτοκινήτων! ΒΙΝΤΕΟ


Η καλλίγραμμη Βραζιλιάνα χορεύτρια μόλις βγήκε από το αυτοκίνητο της και την είδαν οι άλλοι οδηγοί, τράκαραν μεταξύ τους. Είχαν μάτια μόνο για εκείνη.

Και ξανθιά και από τη Βραζιλία και χορεύτρια, τι άλλο θα μπορούσε να κάνει από το να χορεύει στη μέση του δρόμου και οι οδηγοί να μην μπορούν να ξεκολλήσουν τα μάτια τους.Η ξανθιά Βραζιλιάνα χορεύτρια βγαίνει από το αυτοκίνητο της. Φοράει ένα καυτό μαύρο σορτσάκι που αναδεικνύει τα καλογυμνασμένα πόδια και τους σμιλευτούς γλουτούς της, και ένα μαύρο τοπ μπλουζάκι που αποκαλύπτει τη γυμνασμένη κοιλιά και τονίζει το στήθος της.

Αρχίζει να χορεύει, με τη μουσική από τα ηχεία του αυτοκινήτου να παίζει στη διαπασών, ενώ την ίδια στιγμή η φίλη της συνοδηγός, απαθανατίζει με το κινητό της τον χορό. Στην άλλη πλευρά του δρόμου, περνούν αυτοκίνητα. Όταν την βλέπουν ελαττώνουν ταχύτητα και τη θαυμάζουν.Ο οδηγός ενός λευκού αυτοκινήτου αποφάσισε να το «κοκαλώσει», να σταματήσει και να απολαύσει το θέαμα. Από πίσω του ερχόταν ένα κόκκινο αυτοκίνητο. Και αυτός ο οδηγός δεν είχε τα μάτια του στο δρόμο, αλλά στα κάλλη της χορεύτριας. Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη.

Ακολουθεί και τρίτο όχημα, αλλά για καλή του τύχη, ο οδηγός του βλέπει την τελευταία στιγμή την καραμπόλα μπροστά του και «κόβει» το τιμόνι αριστερά και γλυτώνει τη σύγκρουση.

0 σχόλια: