Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016

Έπιασε τη σύζυγό του να κάνει «καυτά» online σόου σε πορνογραφικές ιστοσελίδες
Το σοκ της ζωής του υπέστη ένας άντρας από την πόλη Παρανάκε στις Φιλιππίνες όταν «συνέλαβε» την σύζυγό του να κάνει «καυτά», online σόου για δύο πορνογραφικές ιστοσελίδες!Ο άντρας έμαθε για τις «ύποπτες» κινήσεις της γυναίκας του από
μία... συνάδελφό της, η οποία του αποκάλυψε τι πραγματικά κάνει τις ώρες που εργάζεται και όταν είδε ημίγυμνες φωτογραφίες της στις «ροζ» ιστοσελίδες, πείστηκε ότι η σύντροφός του δεν ήταν τόσο αθώα, όσο εκείνος πίστευε.

Η γυναικά καλούσε με τις «καυτές» φωτογραφίες της τους χρήστες της ιστοσελίδας να κλείσουν ένα ραντεβού μαζί της, προκειμένου να την απολαύσουν σε ένα πριβέ, διαδικτυακό και αισυησιακό σόου.

Το θέμα πήρε γρήγορα διαστάσεις και έφτασε μέχρι τις αρχές οι οποίες ξεκίνησαν έρευνα για τους υπεύθυνους αυτού του κυκλώματος. Ο άντρας είπε πως ήξερε ότι η σύζυγός του είχε δεχθεί επαγγελματική πρόταση να εργαστεί ως οικονόμος σε ένα σπίτι και ότι δεν περίμενε ότι θα «έμπλεκε» σε μια τέτοια κατάσταση.

Όσον αφορά στην σύζυγο, αρνήθηκε τα πάντα, επέμεινε ότι εργάζεται σε ένα σπίτι ως οικονόμος και εκνευρίστηκε με τον καλό της επειδή όχι μόνο εκείνη θα κατέληγε στην φυλακή εξαιτίας των πράξεών της, αλλά θα έχανε και την δουλειά της!

Όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο οι αρχές έκαναν έφοδο στο σπίτι από το οποίο οι γυναίκες έδιναν τις σέξι «παραστάσεις» και οι κάμερες των τηλεοπτικών δικτύων της χώρας ήταν εκεί για να καλύψουν την «πικάντικη» αυτή ιστορία και τις συλλήψεις των κυριών...

0 σχόλια: