Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016

ΤΩPA ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ: «ΕΧΕΤΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΔΙΟΡΙΑ…ΜΕΤΑ ΨΑΞΤΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ»

παγωσε

– ΔΕΙΤΕ το βίντεο που ακολουθεί

– «Η κυβέρνηση έχει 2 μέρες διορία»

– Οι αγρότες πάνε στο Μέγαρο Μαξίμου αυτήν την ώρα

Διορία 48 ωρών στο Μέγαρο Μαξίμου να απαντήσει στα αιτήματα που θα παραδώσουν στον πρωθυπουργό τις επόμενες ώρες, δίνουν οι αγρότες στην κυβέρνηση.

Τις προτάσεις των αγροτών για ασφαλιστικό και φορολογικό θα καταθέσει στη 1.30 μετά το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου αντιπροσωπεία του Πανελλαδικού Συντονιστικού Οργάνου Αγροτών όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ το μέλος της Επιτροπής Δημήτρης Δημογιάννης.


Απαντώντας στις κατηγορίες κυβερνητικών στελεχών ότι δεν έχουν θέσεις, ο κ. Δημογιάννης ανέφερε ότι «τις θέσεις μας τις ξέρουν, αλλά επειδή η κυβέρνηση μας κατηγορεί ότι δεν έχουμε θέσεις εμείς θα τις ξανακαταθέσουμε να τις μελετήσουν, και αν θέλουν να μας καλέσουν να τις συζητήσουμε.»

Σύμφωνα με πληροφορίες του takaluteraedo.gr, αντιπροσωπεία των αγροτών, που εκπροσωπεί τα μπλόκα όλης της χώρας, πλην του μπλόκου της Νίκαιας (ΚΚΕ), πάει αυτή την ώρα στο Μαξίμου για να παραδώσει τα βασικά αιτήματα των αγροτών.

«Δεν θα έχουμε συνάντηση με τον πρωθυπουργό. Θα παραδώσουμε τα αιτήματα και θα φύγουμε. Δίνουμε στο Μαξίμου προθεσμία 48 ωρών για να μας απαντήσει επί των αιτημάτων μας. Από αυτό θα εξαρτηθεί και η περαιτέρω στάση μας….», αναφέρει ο Δημήτρης Δημογιάννης από τον Παμφθιωτικό Αγροτικό Σύλλογο…

«Να του πείτε πως είναι αγράμματος και ανίκανος»
ΔΕΙΤΕ το μήνυμα ενός Κρητικού αγρότη προς το Τσίπρα :

0 σχόλια: