Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016

Απίστευτο σκηνικό στην Ειδομένη: Αγρότης άρχισε να οργώνει με τρακτέρ τον καταυλισμό!

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ : ΜΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΣΟΥ ; ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ..ΧΑΡ ΧΑΡ ΧΑΡ ! ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗ …ΑΚΟΥ ΝΑ ΦΑΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ..ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ !..Φασιστα !

Αναστάτωση προκλήθηκε στον καταυλισμό προσφύγων στην Ειδομένη όταν αγρότης – ιδιοκτήτης των χωραφιών όπου έχουν στήσει τις σκηνές τους οι πρόσφυγες, άρχισε να οργώνει με τρακτέρ ανάμεσα από τις σκηνές. Αμέσως επενέβη η αστυνομία και τον σταμάτησε, προκειμένου να μην κινδυνεύσει η ζωή προσφύγων, ενηλίκων και παιδιών, που ήταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο.


«Περίμενα αρκετό καιρό. Καταλαβαίνω τον κόσμο που είναι εδώ, αλλά πρέπει κι εγώ να ζήσω» είπε ο αγρότης Λάζαρος Ούλης, ιδιοκτήτης των 72 στρεμμάτων περιμετρικά του καταυλισμού όπου έχουν αναπτύξει οι πρόσφυγες εκατοντάδες σκηνές. «Θα δώσω διορία μερικές μέρες. Με διώχνει το Δημόσιο από το δικό μου χωράφι» πρόσθεσε ο κ. Ούλης, προειδοποιώντας ότι αν δεν λυθεί το πρόβλημα, το Σάββατο το πρωί αγρότες της περιοχής θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

0 σχόλια: