Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016

H χώρα που έχει τους καλύτερους εραστές!

Το 64% των ανδρών και των γυναικών στην
Ιταλία που συμμετείχαν σε μια έρευνα γύρω από το σεξ ανέφεραν ότι ήταν πολύ ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική τους ζωή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail», η οποία επικαλείται την έρευνα, οι Άγγλοι δεν τα πήγαν και τόσο καλά, σημειώνοντας το χαμηλότερο σκορ ανάμεσα στις έξι συμμετέχουσες χώρες, καθώς έπιασαν μόλις 54%!


Στην έρευνα έλαβαν μέρος πάνω από 6.000 πολίτες από την Ιταλία, τη Γαλλία, την Αγγλία, τη Σκωτία, την Ουαλία και την Ιρλανδία, με τους Σκωτσέζους να έχουν τις... χαμηλότερες προσδοκίες: σχεδόν ένας στους δέκα δήλωσε ότι δεν περιμένει το σεξ να διαρκέσει περισσότερο από... δύο λεπτά!

Αντίθετα, πάνω από το ένα τρίτο των Ιταλών πιστεύει ότι το «φυσιολογικό» είναι το σεξ να διαρκεί πάνω από δέκα λεπτά. (Το 2012 η Ελλάδα είχε καταταγεί στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης, όσον αφορά στη συχνότητα του σεξ σε εβδομαδιαία βάση, με 25,3 λεπτά μέσο όρο διάρκειας της σεξουαλικής επαφής).

Σκοπός της έρευνας ήταν να μελετηθεί το πρόβλημα της πρόωρης εκσπερμάτωσης -το πιο κοινό πρόβλημα ανδρικής σεξουαλικής υγείας.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι πάνω από το ένα πέμπτο των ανθρώπων θα ήθελε το σεξ να διαρκεί περισσότερο.

Ωστόσο, λίγοι καταφεύγουν σε ειδικούς για να τους βοηθήσουν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημά τους, με τους Άγγλους, τους Σκωτσέζους και τους Ουαλούς να είναι λιγότερο πιθανό να ζητήσουν βοήθεια.

«Η πρόωρη εκσπερμάτωση μπορεί να οδηγήσει σε συναισθήματα απογοήτευσης. Μπορεί να έχει σημαντική επίδραση στην ποιότητα ζωής των ανδρών και των συντρόφων τους και είναι πολύ πιο συχνό φαινόμενο απ' ό,τι πιστεύουν οι άνθρωποι. Οι άνδρες δεν θα πρέπει να αισθάνονται ντροπή αν πιστεύουν ότι χρειάζεται να απευθυνθούν σε κάποιον ειδικό» ανέφερε ο Martin Tod, γενικός διευθυντής του Men's Health Forum.Το άρθρο επιμελήθηκε ο Κ. Κωνσταντινίδης, Χειρουργός, Ουρολόγος-Ανδρολόγος, Πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, www.andrologia.gr

http://aetos-grevena.blogspot.gr/2016/03/h_27.html

0 σχόλια: