Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016

Το "ατύχημα" της πληθωρικής παρουσιάστριας (video)

Τα κορίτσια του καιρού, συνήθως είναι πανέμορφες κοπέλες που οι τηλεοπτικοί σταθμοί επιλέγουν να παρουσιάζουν τις μετεωρολογικές προβλέψεις. Συμβαίνουν όμως και ατυχήματα.Η Ροξάνα Βανκέα λέει τον καιρό
στην Ρουμανική τηλεόραση. Η Ροξάνα είναι μια πανέμορφη γυναίκα που δεν περνάει απαρατήρητη. Έχει μακριά καστανόξανθα μαλλιά, έχει όμορφο πρόσωπο μα πάνω από όλα, έχει καμπύλες στα σωστά σημεία που κάνουν τον ανδρικό πληθυσμό να «καίγεται» ακόμη και όταν η πρόβλεψη του καιρού μιλάει για κρύο και χιόνια.

Κάποια στιγμή αποφάσισε να κάνει το δελτίο λίγο περισσότερο ενδιαφέρον και πήρε την κατάσταση στα χέρια της. Άρχισε λοιπόν καθώς έλεγε που θα κάνει ζέστη και που θα βρέξει, που θα χιονίσει και που θα έχει σύννεφα, να δείξει τον… ενθουσιασμό της και άρχισε να χοροπηδάει.

Το πληθωρικό της στήθος ακολουθούσε το ρυθμό του κορμιού της, αλλά η μπλούζα με το ανοιχτό μπούστο, διαφώνησε. Ακολούθησε ένα «ατύχημα» που έβαλε κόκκινο στα μηχανάκια της τηλεθέασης. Το στήθος της Ροξάνα, βγήκε σχεδόν έξω από την μπλούζα. Η ίδια παρέμεινε ατάραχη, συνέχισε να λέει τον καιρό και την ίδια στιγμή με τα χέρια της έφτιαχνε τη μπλούζα της.


http://www.newscity1.net/2016/03/video_18.html

0 σχόλια: